Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F1_MpxnXwAEFGcV

:D
İyi olmuş sezon başı cosmalari

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana göre imkansız ama Guendoizi ismini yanlış yazmış olabilirim Marsilya daki o kıvırcık saçlı çocuk Torreira 'nın esas yanında oynaması gereken doğru kişi. Benzer karakterde biride olabilir bana göre Fred yumuşak kalır.

eleme maçı sonuçlanmadan Zaha vari transfer yapacağımızı sanmıyorum.

İtalya’daki hangi oyuncu olmadı da ağar topar İngiltere’ye uçtu acaba.Ya da Fred ok deyince hangi oyuncudan vazgeçti

Yaş 30, ciddi bir bonservis, fizik çok güçlü değil, çift yönlü yetenekleri var ama bana hiçbiri çok çok üst düzey gelmiyor bana, özellikle oyun zekası öyle ekstrem değil, istikrar sorunu da var bence ve bizim ligi vs ne kadar ciddiye alacak güvenemiyorum, biraz sıkıntılı veya burnu havada bir tip gibi geliyor emin olmamakla beraber.
Geçen sezon 35 maç oynamış premier ligde

Premier lig de oyuncu kalmadı lan. Yarısı Arabistan a gitti kalanları da biz aldık...

Anderson Talisca, Al-Nassr formalı profil fotoğrafını kaldırdı. Anderson Talisca, bio'sundan Al Nassr'ı da kaldırdı.

Genelde ismi çok konuşulan ve medyaya düşen isimler olumsuz sonuçlanıyor. Bir anda ismini duyuyoruz gelen isimlerin. Göstere göstere ilerleniyor Fred transferi, bakalım ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt