- 1 Mayıs 2018
- 57.865
- 48.643
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha transferi bunu da yakmış
Zalgiris maçından dolayi transfer dusunemiyorum , aklımda devamlı ya yenemessek düşüncesi var
umarım öyle bi mallık yapmayızİçimden bir ses talisca yı alacağız diyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz hücum ile bağlantıyı orta saha elemanları ile kurmıyoruz ki. Biz beklerle kuruyoruz bu bağlantıyı genelde.Fred tempolu ama hücumla bağlantıyı kuracak adam mı? Bence değil. Bu senaryoda ya iki yönlü 8'e ya da 8.5-10'a ihityaç duyulur. Bu durumda kanatlar Zaha-Zaniolo/Kerem olur.
Amil-mennanbu selo ile koç arasında nasıl bir iliski var? bayagı samimiler.
varMükemmel laf sokmusuzBişey sormak istiyorum , bu paylasımı erden baskanın yada dursun baskanın ıznı olmadan sosyal medya sorumlumuz kaasına gore yapabılır mı * yoksa erden baskan mı yaptırıyordur ? yanı haberı olmadan boyle oaylasım yapma yetkısı var mı?
![]()
ya bu karakullucukcuyu ızleyen tayfa 15 yas tayfası. Bunun yayınında gelen sorular sunlar : mertens 6- oynayamaz mı? bu soru geldı bu d acıddı cıddı cevapladı.''O kadar objektifim ki gelin beni dövün, linçleyin''
umarım öyle bi mallık yapmayız
O düşünce olmasın Allah'ın izniyle her türlü geçeriz.Zalgiris maçından dolayi transfer dusunemiyorum , aklımda devamlı ya yenemessek düşüncesi var
kaynak?Talisca önce ligin sonra fb nin içinden geçer frikik sorunsalımız var oda çözülür
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi