Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee transfer yapılımca niye zarar yazılıyor fenere mal almıyorlar mı sonuçta?
Transfer yapılınca da zarar yazmıyorsun. Fakat gittin bir oyuncu aldın 100m tl sonra onu sattın 50m tl zarar 50 yazar.
Diğer örnek sen her yıl maaş ödüyorsun diğer giderlerin var kira cart curt sonra gelirlerin var yayın kombine vs aradaki fark bu zarar oluyor. En önemli zarar faiz zararı şuan bankalar birliğinden gelen

Bankadan kredi çektiniz 1 milyon
Toplam yükümlülük = 1 milyon

İlgili dönemde 100 bin ödediyseniz o yıla etkisi 100 bin olur.

Florya kredisindeki bu yıla düşen pay neyse etkisi de odur

Ayrıca Mköy satıldığı için onun da karşılığı olması lazım, o bilançoda var mı bakmadım

Kısacası Florya’yı aldık da zarar ettik söylemleri koca 1 YALAN

Ulan Fabrizio bir RT atıyor twitter’da ipsiz sapsızlar oradan destek alıp bol keseden sallıyor bir halt bilmedikleri halde

dünya genelinde taraftarlara ve ilgiye sahip olacaksak bu zaniolo, zaha, icardi, mertens, fred, angelino gibi oyuncularla olacak..

Krediyle aldık abi o arsayı nasıl yazılmıyo zarar olarak?1.2milyar tl kredi çektik net zarar olarak yazılımıştır bence
Kredi aldın yükümlülük olarak yazıldı. Para kasayı girdi varlık oldu. Faizi ise gider olarak yazıldı, faiz kısmı zarara giriyor sadece

Fabrizio bosuna tweet yada retweet atmaz, 1-2 gun icinde

here we go bekliyorum

dünya genelinde taraftarlara ve ilgiye sahip olacaksak bu zaniolo, zaha, icardi, mertens, fred, angelino gibi oyuncularla olacak..
Bak geçen gün aynısını düşündüm. Mesela buradaki hemen herkesin başka ülkelerde tuttuğu bir takım maçlarını takip ettiği bir takım vardır. Bence öyle bir takım olma konusunda gayet iyi yoldayız. Aslında lige kattığımız değer de artıyor ama bunu görecek federasyon yayıncı kuruluş falan da lazım.

rashica sadece saha içinde yaptıklarıyla değil zaniolo riskini azaltma ihtimaliyle de çok önemli

zaniolo ile başlayıp sezona beklediğimizi alamazsak kenarda sigortamız olacak

Bankadan kredi çektiniz 1 milyon
Toplam yükümlülük = 1 milyon

İlgili dönemde 100 bin ödediyseniz o yıla etkisi 100 bin olur.

Florya kredisindeki bu yıla düşen pay neyse etkisi de odur

Ayrıca Mköy satıldığı için onun da karşılığı olması lazım, o bilançoda var mı bakmadım

Kısacası Florya’yı aldık da zarar ettik söylemleri koca 1 YALAN
Hatta tam aksine Mecidiyeköy gelirine rağmen zarar ettik maalesef

proje diye gidiyorsun oyunculara.. eee proje nedir dendiğinde ne diyeceksin? takımında kimler var dediğinde ne diyeceksin? farklı bir seviyeye geçeceksek bu oyuncular ve başarı lazım.. zaniolo 23 yaşında bu adamın oynatabilirsen başarılısın.. takımda tutabilirsen başarılısın.. sinerji oluşturabilirsen başarılısın..

UHYDUCC3Q5BHXHE6URJ4PIVIZI.jpg

bonservisler gelir giderde gozukmez
aktife yazılır maddi olmayan duran varlık olarak
dört yıllık sözlesme yaptıysan bir yıl sonra dörtte birini aktiften dusup zarar yazarsın
Muhasebeden hiç anlamıyorum... Ben ödediğin bonservis bedeli o yıl ne kadar ise giderlerden gözüküyor diye düşünüyordum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt