Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Asporu ne zaman açsam Zaha golleri gösteriyorlardı biz aldıktan sonra bir defa bile görmedim acaba bu yanlı kanallara başına guvensizlik den dolayı ben mi paranoyaklastim diye düşünüyorum.
alinin bu yıl son şansı o yüzden bu sene top tüfek ne varsa yağdırıyor basına. Çünkü bizi kendi salak taraftarı gibi basınla haberle manipüle edebilecegini sanıyor hoş içimizde elbet öyleleri vardır ama çoğumuz çok şükür aklı selim insanlariniz.Misal.erdem daha lig başlamadan ağzından düşürmüyor alininkini aspor bizi savunan adamın işine son verdi.5 yıldızlı formalar 3 5 edecek topçular 10 15 vermeler alinin son şansı bu yıl ama Ali ve diğer ezikler hala anlamadılar Galatasarayla başa çıkılmaz. Bizi öldü sanırlar ama bir bakarlar totolarina pamuğu biz tıkamışız

Ya rashica ya da 1 orta saha daha gelecek. Fred harici

proje diye gidiyorsun oyunculara.. eee proje nedir dendiğinde ne diyeceksin? takımında kimler var dediğinde ne diyeceksin? farklı bir seviyeye geçeceksek bu oyuncular ve başarı lazım.. zaniolo 23 yaşında bu adamın oynatabilirsen başarılısın.. takımda tutabilirsen başarılısın.. sinerji oluşturabilirsen başarılısın..

ama zanioloyu oynatıp başarısız olursan proje çökebilir

eğer verimi baskası veriyorsa onu oynatmak gerekir isimden önce

Tahmini ne zaman tam kadro çıkarız ?

alinin bu yıl son şansı o yüzden bu sene top tüfek ne varsa yağdırıyor basına. Çünkü bizi kendi salak taraftarı gibi basınla haberle manipüle edebilecegini sanıyor hoş içimizde elbet öyleleri vardır ama çoğumuz çok şükür aklı selim insanlariniz.Misal.erdem daha lig başlamadan ağzından düşürmüyor alininkini aspor bizi savunan adamın işine son verdi.5 yıldızlı formalar 3 5 edecek topçular 10 15 vermeler alinin son şansı bu yıl ama Ali ve diğer ezikler hala anlamadılar Galatasarayla başa çıkılmaz. Bizi öldü sanırlar ama bir bakarlar totolarina pamuğu biz tıkamışız
Fb oyunculara fazla para ve vizyon olarak Türkiye ligi şampiyonluğu dışında birşey vaadetmiyor istedikleri kadar cildirsinlar kaybedecekler.

erden bey macnhestera gidince ertan bey de space odasında fred dısında ndombele ve rashica isimlerini üfürmüş

yok mu ortasahaya bir ayıboğan
şöyle 3 ciğerli ciğ et yiyen bir reis

ayrıca bize hızlı bir stoper gerekiyor.. avrupaya çıkınca işler değişti...

icardi'den niye haber yok

bunlar iyice kendi hayatına geri döndü paylaşımlar falan

işin boku çıkmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt