- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Sabah belirtmiş idim.Abdülkerim'den yeni orta sahamızı öğrendim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah belirtmiş idim.Abdülkerim'den yeni orta sahamızı öğrendim.
O nerden çıktıHatta tam aksine Mecidiyeköy gelirine rağmen zarar ettik maalesef
alinin bu yıl son şansı o yüzden bu sene top tüfek ne varsa yağdırıyor basına. Çünkü bizi kendi salak taraftarı gibi basınla haberle manipüle edebilecegini sanıyor hoş içimizde elbet öyleleri vardır ama çoğumuz çok şükür aklı selim insanlariniz.Misal.erdem daha lig başlamadan ağzından düşürmüyor alininkini aspor bizi savunan adamın işine son verdi.5 yıldızlı formalar 3 5 edecek topçular 10 15 vermeler alinin son şansı bu yıl ama Ali ve diğer ezikler hala anlamadılar Galatasarayla başa çıkılmaz. Bizi öldü sanırlar ama bir bakarlar totolarina pamuğu biz tıkamışızBu Asporu ne zaman açsam Zaha golleri gösteriyorlardı biz aldıktan sonra bir defa bile görmedim acaba bu yanlı kanallara başına guvensizlik den dolayı ben mi paranoyaklastim diye düşünüyorum.
Mecidiyeköy’den geliri yazmadık mı bu seneki gelir tablosuna yazdık.O nerden çıktı
proje diye gidiyorsun oyunculara.. eee proje nedir dendiğinde ne diyeceksin? takımında kimler var dediğinde ne diyeceksin? farklı bir seviyeye geçeceksek bu oyuncular ve başarı lazım.. zaniolo 23 yaşında bu adamın oynatabilirsen başarılısın.. takımda tutabilirsen başarılısın.. sinerji oluşturabilirsen başarılısın..
Tahmini ne zaman tam kadro çıkarız ?
2 aya bulur
Fb oyunculara fazla para ve vizyon olarak Türkiye ligi şampiyonluğu dışında birşey vaadetmiyor istedikleri kadar cildirsinlar kaybedecekler.alinin bu yıl son şansı o yüzden bu sene top tüfek ne varsa yağdırıyor basına. Çünkü bizi kendi salak taraftarı gibi basınla haberle manipüle edebilecegini sanıyor hoş içimizde elbet öyleleri vardır ama çoğumuz çok şükür aklı selim insanlariniz.Misal.erdem daha lig başlamadan ağzından düşürmüyor alininkini aspor bizi savunan adamın işine son verdi.5 yıldızlı formalar 3 5 edecek topçular 10 15 vermeler alinin son şansı bu yıl ama Ali ve diğer ezikler hala anlamadılar Galatasarayla başa çıkılmaz. Bizi öldü sanırlar ama bir bakarlar totolarina pamuğu biz tıkamışız
Nerden biliyorsun yavMecidiyeköy’den geliri yazmadık mı bu seneki gelir tablosuna yazdık.
zanioloyu oynatamayacaksak neden 15 milyon verdik inanmıyorsak kalitesine ve oyununa.. üzerinde durulması gerek..ama zanioloyu oynatıp başarısız olursan proje çökebilir
eğer verimi baskası veriyorsa onu oynatmak gerekir isimden önce
ndombele bizim aradıgımız adamdırerden bey macnhestera gidince ertan bey de space odasında fred dısında ndombele ve rashica isimlerini üfürmüş
14 eylul 23:59Tahmini ne zaman tam kadro çıkarız ?