- 12 Haziran 2013
- 9.918
- 6.003
- 1.843
fenerin özetini izledin banko şampiyonlar bu yıl symanzki bildiğin zidane, tadic atanamamış zaha resmen, dzeko desen offf yürüyerek gol attı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
U21 e bi sazanov takviyesi gelse keşke.cocuk rakip kim olursa topu aliyo yaayrıca bize hızlı bir stoper gerekiyor.. avrupaya çıkınca işler değişti...
Hep mentionladigin Admin o rakamin kolpa olmadigini kanitladi. Yorumun nedir?
8 milyon bonservisi kabul etmemişler,oyle demiş ertanndombele bizim aradıgımız adamdır
oraları sen çok daha iyi takip ediyorsun. vardır bir bildiğin...U21 e bi sazanov takviyesi gelse keşke.cocuk rakip kim olursa topu aliyo ya
icardi'den niye haber yok
bunlar iyice kendi hayatına geri döndü paylaşımlar falan
işin boku çıkmaya başladı
vay ocler. çabuk versinler topcumuzu 7ye bitmeli bu iş8 milyon bonservisi kabul etmemişler,oyle demiş ertan
Objektif olmak lazım. Biz aldıktan sonrada bir gün sürekli döndürdüler zaha golleri diyeBu Asporu ne zaman açsam Zaha golleri gösteriyorlardı biz aldıktan sonra bir defa bile görmedim acaba bu yanlı kanallara başına guvensizlik den dolayı ben mi paranoyaklastim diye düşünüyorum.
?FIIIIIREEEDDDDDDDDDDD HO
Belki fred +ndombele yaparız ama ndombelenin maaşı ne kadar olur,bilemedim.vay ocler. çabuk versinler topcumuzu 7ye bitmeli bu iş
oyle olursa birseyler aldıgında asırı zararda sattıgında asırı karda gozukursun. bilançoya baktıgında bu sirket iyi bisey mi yapıyor kotu bisey mi yapıyor anlasılmaz.Muhasebeden hiç anlamıyorum... Ben ödediğin bonservis bedeli o yıl ne kadar ise giderlerden gözüküyor diye düşünüyordum...
Hayırlı olsun antuya transfer olmuşsun. Fabrizio kolpano geçti haberi.
4-4-2 gibi de dusunuyor olabilirler ndombele-torreira olurBelki fred +ndombele yaparız ama ndombelenin maaşı ne kadar olur,bilemedim.
Hayırlı olsun antuya transfer olmuşsun. Fabrizio kolpano geçti haberi.
Bilmiyorum,bilhassa okan burugu avrupada anlamak için zamana ihtiyaç var gibi4-4-2 gibi de dusunuyor olabilirler ndombele-torreira olur
Ndombele en son sahada koşan bir damacana gibiydi Napoli'de. Ofansif orta saha dışında bir yerde katkı verebilecek gibi durmuyordu.4-4-2 gibi de dusunuyor olabilirler ndombele-torreira olur
febe transfer haberleri paylaşırsın paso olumsuz mesajlar atarsın trol musun biraderinş erden babanın batarsak cıakracak kadar servetı vardır