Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu video da 1. dakikadan itibaren bir kaç pozisyon var. Bu arada bizde sağ kanat oynamaz Zaha Mertens rolünde 2. Forvet gibi daha serbest oynar ön alan baskısını da iyi yapar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım o 2. dediğin rolü benimser ve yapabilir. O zaman sistem falan rahatlar. Ama yine de 8 numaranın hem çok tempolu hem de iyi oyun kuran biri olması şart.

Zaniolo'yu bedava verelim arkadaşlar , 15 falan değil üstüne para verelim hatta maaşını da biz ödeyelim.Satılırsa da satıldığı bedelin %20sine tekabül edecek şekilde para ödeyelim her satışından da.Yerine de Serdar Gürler,Rashica çekelim aynı anda hem alternatifli de olur.Herkes rahatlamış olur bu şekilde

Şu ana dek Luyindama ile ilgilen tek takım Kongo'dan Mazembe

Konyaspor Cicaldau'nun kiralık transferi için oyuncu ve Galatasaray ile olan görüşmelerini sürdürüyor.

Moruțan transferi söz konusu değil

Cago

wanda nara gercekten o hastalıga mı yakalandı,onu da bilmiyoruz.arjantin basını cok üfürüyor.kadın gayet iyi şu an.bence artık arjantin basınından haber kovalamayı bıraksın taraftar
Arjantin basını da Wanda da dramatizeyi seviyor. Wanda’nın hastalığı olsa da olmasa da Icardi İstanbul’a gelecek. Ayrıca tedavi olması gerekiyorsa bunu da ülkemizde çok rahat olabilir. Umarım hiç bunlara gerek kalmaz.

Zaniolo'yu bedava verelim arkadaşlar , 15 falan değil üstüne para verelim hatta maaşını da biz ödeyelim.Satılırsa da satıldığı bedelin %20sine tekabül edecek şekilde para ödeyelim her satışından da.Yerine de Serdar Gürler,Rashica çekelim aynı anda hem alternatifli de olur.Herkes rahatlamış olur bu şekilde
Oyuncuyu tabii ki değersizleştirmeyelim ama hem kendisi hem de bizim beklentimiz onun kanatta top ezmesi değil. Eğer 30+ teklif gelirse çok düşünülmeden satılması gerekiyor. Ortada oynamadığı sürece de taç çizgisine doğru gittikçe topu kaybetme ihtimali artıyor.

Oyuncuyu tabii ki değersizleştirmeyelim ama hem kendisi hem de bizim beklentimiz onun kanatta top ezmesi değil. Eğer 30+ teklif gelirse çok düşünülmeden satılması gerekiyor. Ortada oynamadığı sürece de taç çizgisine doğru gittikçe topu kaybetme ihtimali artıyor.
35 çıkış maddesi var oyuncunun.Top da ezmez zaten zamanla.İlk 11 başladığı 3. resmi maçı falandı sanırım oyuncunun.

+ Kerem diyorlar ki o olmasa bile TR kupası maçları için Efe Akman var, yine Kaan var orada oynatabileceğin gayet yeterli.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam Sergio’yu topa tutuyorlar orta sahada Efe’yi haşat eder bizim taraftar. Efe’nin mutlaka üstüne gitmemiz lazım ama taraftarın artık topluca bir ağızdan aynı terimlerle aynı tepkileri vermemesi lazım. Hamza için bir şey diyemem ama Efe için de torpilli diyemezsin. Çocuk Torreira gibi nerede nasıl press yapılacağını ve pas atılacağını iyi biliyor.

35 çıkış maddesi var oyuncunun.Top da ezmez zaten zamanla.İlk 11 başladığı 3. resmi maçı falandı sanırım oyuncunun.
Hocam yeteneği fiziği ile yapmak istedikleri arasında biraz fark var. Ben Zaniolo’ya karşı değilim hatta çok daha fazlasını yapabileceğini de düşünüyorum ama 35 milyona giderse yerine daha net bir 10 numara alınırsa çok daha fazla mutlu olurum gibi.

hedefin awrupada başarıysa zanioyu satamazsın. barcelona united gibi takımlar seni ablukaya aldığında bu adamın fiziği senin en büyük belki de tek silahın olacak onlara karşı. orada oynayacağın oyunun türk ligindeki oyununla bi alakası yok...

Hocam yeteneği fiziği ile yapmak istedikleri arasında biraz fark var. Ben Zaniolo’ya karşı değilim hatta çok daha fazlasını yapabileceğini de düşünüyorum ama 35 milyona giderse yerine daha net bir 10 numara alınırsa çok daha fazla mutlu olurum gibi.
Hocam çıkış maddesini verirlerse zaten gitsin o zaman yapacak bir şeyimiz de olmuyor zaten.Ben öylesine zaten her türlü okeyim fakat 20-25e falan göndermeye çalışanlar var

hedefin awrupada başarıysa zanioyu satamazsın. barcelona united gibi takımlar seni ablukaya aldığında bu adamın fiziği senin en büyük belki de tek silahın olacak onlara karşı. orada oynayacağın oyunun türk ligindeki oyununla bi alakası yok...
Açık alanda Avrupa’da çok işimize yarayacağını düşünüyorum. Ama ligde kapalı savunmalarda çok sorun yaşayacak gibiyiz. Orada da Angelino, Zaha ve Kerem kilit açar umarım.

Açık alanda Avrupa’da çok işimize yarayacağını düşünüyorum. Ama ligde kapalı savunmalarda çok sorun yaşayacak gibiyiz. Orada da Angelino, Zaha ve Kerem kilit açar umarım.
ligde de 10-15 gol civarı atacaktır bence ama dediğin gibi asıl olayı açık alan. biz kalırsak cl'ye oradaki en zayıf takımlardan biriyiz, epey ihtiyacımız olacak o yüzden zahayla buna

Guven

Boey Merih Apo Angelino

Lucas Fred

Talisca

Zaniolo Icardi Zaha

Yedekler: Muslera, Emin, Kaan, Mert Muldur, Berkan, Kazimcan, Demirbay, Sergio, Mertens, Rashica, Kerem, Bakambu, Baris Alper.

Cok ofansif olabilir, belkide Fred yerine Ndombele ya da Parades daha uygun olabilir.

Ya da Taslica yerine Kamada daha uygun olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendimizi kandirmiyoruz çok çabuk adam gönderiyorsunuz.Senenin daha başındayız şansıni azalttığını farkındayım ama bu düşünce tarzıyla her oyuncuyu kaybederiz.Baris Alper demişsin ama dün Barış Alper de bence çok kötüydü.İyi bonservis veriliyorsa satılır yoksa boş beleş paralara satılmasıni doğru bulmuyorum.
Yunus un bu kaçıncı şansı oldu? Bu sene kulübede oturursa önünde barış alper olacak şans bulması neredeyse imkansız. Kendi de biliyor ve gitmek istiyodur. Çok çabuk falan harcadığımız yok, yoksa barış alpere sallardım

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

wandanın hastalık dümen gibi daha doğrusu bahane, icardi psg ve interde de kampa geç katılıyormuş. melo da böyle geç geliyordu hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt