Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.073
- 39.380
- 3.993
Yerli rotasyonu için kimleri alacaz sizce ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 no alınacağını düşünmüyorum ben artık. Zaha, İcardi'nin arkasında serbest olarak oynayacaktır. Ancak Zaniolo giderse bir ihtimal Zaha sağ kanada geçer öyle olursa olur. Zaniolo'nun ben hala Pl yada Juve'ye gideceğini düşünüyorum.Okan Hoca Torreira'yı ileride press yapmak için kullandı ama Sergio arka tarafı tutamayınca bundan büyük oranda vazgeçti. Bu sezonun yapılanmasında iki alternatif olabilir kafasında:
1- Torreira önde basar, arkaya Lemina tipi bir oyuncu alınır
2- Torreira geride bekler, önde basmak için Gedson tipi bir oyuncu alınır.
Yapılacak olan 10 numara transferinin kimliği de bu tercihte belirleyici olacak:
Kamada tipi bir oyuncu alınırsa daha ofansif bir orta saha kurtarabilir.
Felix gibi bir oyuncu alınırsa mutlaka defansif yönü kuvvetli orta saha çekilmeli.
Fred bu oyuncu tiplerinden hangisine giriyor bilmem ama Fred alınsa bile orta saha (6-8 no) için bir takviye daha gerekli. Bu formu ile Oliviera'nın bu takımda yerinin olmadığını düşünüyorum. Midtsjö-Cicaldau, Sergio gönderilmeli mutlaka.
Fenevli mert mulduru almayiz umarim yawYerli rotasyonu için kimleri alacaz sizce ?
yenikale spor istiyormuşZaniolo'ya teklif mi var
Çok yaşlı ekipFred + Thiago çözmüş olmasınlar yav
U21 kuralı var mı ki hala?Yaw renktaş, Morutan U21 mi?
fredin dribbling özelliği <3Fred yerine Parades'i tercih ederdim sanırım. Emin değilim![]()
ugurcan
toreyra - bardak
boey - fred - zaniyola - anjlinyo
rasika - kerem - zaha
icardi
ugurcan
toreyra - bardak
boey - fred - zaniyola - anjlinyo
rasika - kerem - zaha
icardi