Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica da gelecek gibi duruyor. Takimda 8 ve 10 numara eksikliği daha bariz iken çok fazla kanat oyuncumuz oldu. Umarim planlama dikkatli yapılmıştır. Zaniolo, zaha, rashicadan biri oynayacak ligde ya da 10 numara almaktan vazgeçtik. Bu kadar ofansif takıma 8 numara defansif yönü güçlü olmali, fred uygun aday. Geniş kadro iyidir uzun kulvar ama Okan hocanın en zayıf olduğu nokta geniş kadro kullanamıyor. Oyuncu değişikliklerini çok geç yapıyor, rotasyon yapmıyor yeterince.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence rashicaya hiç gerek yok..
Orta sahayı gene eksik kuracağız gibi geliyor.zaha takımdaki icardiden sonra tek fark yaratacak adam.oda takımdaki en iyi yerlinin mevkisinde oynuyor.
Umarım planlama doğru yapiliyordur.

İcardi geliyor, harika. Rachitsayla anlaşılmış süper.

Ben hala 5 gün sonra orta sahada Berkan Miço yu düşünüyorum ve sevinemiyorum. Oncelik o bolge olmalıydı. Hayırlısı.

Fred yerine Parades'i tercih ederdim sanırım. Emin değilim :unsure:
Parades ile geriden çıkmak daha kolay olabilir baskılı oynayan takımlara karşı. Fred gelirse baskıyla kazanacağımız toplarla ani atağa çıkma şansımız artacaktır. Parades gelirse önde Zaniolo, Kerem, Zaha oynatma şansımız olabilir gibi. Ama Fred gelirse orta sahanın önüne birini daha almak gerekebilir. Muhtemelen bu da Kerem Demirbay olur. O zaman Zaha solda yer alacaktır. Kerem Potter'ı nasıl kullanırız verim alır mıyız sorusu ortaya çıkar. Orta saha nasıl şekillenecek çok merak ediyorum. Okan Hoca nasıl bir formül bulacak acaba.

Gece boyu transfer haberleriyle uğraştım rüyamda. Yıldız isimlerin kapları üst üste geliyordu
Destur diyip iki üç kere uyandım geri uyudum. Yine aynı rüya, yine aynı rüya...
Lan neyin nesi bu dedim az önce heyecanla bir foruma girdim ki kral #99 geliyormuş

Zaha, Rashica, Kerem, Zani, kim oynayacak kanatlarda, 11'e 8 alınacak dendi, sistem ne olacak o_O

Bence rashicaya hiç gerek yok..
Orta sahayı gene eksik kuracağız gibi geliyor.zaha takımdaki icardiden sonra tek fark yaratacak adam.oda takımdaki en iyi yerlinin mevkisinde oynuyor.
Umarım planlama doğru yapiliyordur.
Zaniolodan çıkmıyorsun rashica gereksiz hamle.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortalık hareketlenince sacmalayan bu terimsport ve yakup gibilerini Allah ıslah etsin,sizin anca bi transfer biterse haberiniz olur.baska türlü hiç bi şekilde haberiniz olamaz

Jorginhoyu almış olmayalım?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu 27-28 temmuzu kolpacılardan twit görerek geçiremem.fabrizoya ve skysporta gidiyorum hemen

Mutlaka övecek saçma birseyler buluyor şimdide taç atışını hızlı kullanmasını övmüş.

Bu tadic mertens'in iyi hali x2. Kucumsemekle olmaz. Oldugundan bir tik iyi hesapla hatta dusmanini, daha guclu pozisyon almak icin.

Dun ataklarin cogunda Tadic vardi. Kucumsemek korkakliktir. Fb gecen seneden cok daha guclu. Biz de oyle. Bir iki elsik daha haloldu mu Hodri meydan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt