Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berge-Torreira ikilisini sahada izlemek çok enteresan olabilir ;D

Zalgiris maçından sonra biz nelson'u satıp yerine Merih'e yonelecez gibi geliyor bana. 3. yerliyi merihle kapatacağız. Şuan merihi atalanta takımda istemiyor inter söylentisi vardı olmadı şuan ortada kaldı gibi. Kiralık+ satın alma opsiyonlu bir şekilde ağustos aylarında takıma katılır.

topun döndüğü yerde bizden basan 1 kişi bile yok

Zaniolo işini iyi takip edin, haftalar önce söylediğim bir husus vardı, onun üzerinden beni hiç anlamadan dinlemeden eleştirenler olmuştu, olacakları beraber izleyelim...

Herkese iyi günler.

Son düzenleme:
Zaniolo işini iyi takip edin, haftalar önce söylediğim bir husus vardı, onun üzerinden beni hiç anlamadan dinlemeden eleştirenler olmuştu, olacakları beraber izleyelim...

Herkese iyi günler :)
he la he,tutto mercato haber yaptı diye bildin oldu.newcastlın ön tarafı 10 tane oyuncuyla dolu.bıktırdın artık yeter yav

Selamun Aleykum :D
F1817-9XwAAeRll

Şu zalgirisi eleriz umarim takima inancimizi zedelediler.

Transfer zevki de kalmadı daha ilk turdan böyleysek kopenhag falan gelse ne olur bilemiyorum.

Herkese iyi günler :)
Sana bir abi tavsiyesi, böyle duyum mesajları verirken gülücük emojisi falan kullanma. Epey antipatik oluyor her duyum veren yapıyor bunu yıllardır forumdayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt