- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
bekledigimiz haber
onemli bilgi tessekurler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekledigimiz haber
ne varsa dene topla tüfekle alacağızZaha daki adağımı denesem mi ki
İnşallah ama zor harbiden gelse tam aranan adamSoucekkkk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bakambu nasıl katılacakmış?Allahını severseniz 8 ya da stopere Afrika Kupasına gidecek birini almayın. Zaha ile Bakambu’da gidiyor zaten
Dur bi ismi çıksın en azından. Zaha için dedim 10-15 dakika sonra Kap geldi. öyle değerli bir şeyne varsa dene topla tüfekle alacağız
he la he,tutto mercato haber yaptı diye bildin oldu.newcastlın ön tarafı 10 tane oyuncuyla dolu.bıktırdın artık yeter yavZaniolo işini iyi takip edin, haftalar önce söylediğim bir husus vardı, onun üzerinden beni hiç anlamadan dinlemeden eleştirenler olmuştu, olacakları beraber izleyelim...
Herkese iyi günler![]()
29+3 ?Zaniolo işini iyi takip edin, haftalar önce söylediğim bir husus vardı, onun üzerinden beni hiç anlamadan dinlemeden eleştirenler olmuştu, olacakları beraber izleyelim...
Herkese iyi günler![]()
topun döndüğü yerde bizden basan 1 kişi bile yok
dün elangayı aldılar bu aradahe la he,tutto mercato haber yaptı diye bildin oldu.newcastlın ön tarafı 10 tane oyuncuyla dolu.bıktırdın artık yeter yav
Bakambu nasıl katılacakmış?
Kongo daha geçemedi grubu.
Sana bir abi tavsiyesi, böyle duyum mesajları verirken gülücük emojisi falan kullanma. Epey antipatik oluyor her duyum veren yapıyor bunu yıllardır forumdayımZaniolo işini iyi takip edin, haftalar önce söylediğim bir husus vardı, onun üzerinden beni hiç anlamadan dinlemeden eleştirenler olmuştu, olacakları beraber izleyelim...
Herkese iyi günler![]()