Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in futbol gelişimine doğrudan katkısı olan kuş düşmanı İcardi hala gelmedi mi bu topraklara

Bakambu yetişemeyecekse Luyindama geçeydi forvet hattına. Zalgris güçsüz takım. Angelino bir tane yazdırırdı

Rashica yokken Boey kötüydü yani? Geçiş savunmasında Boey'in zaten bir eksiği yok hızıyla telafi ediyor. Defansif olarak tek eksik yönü pozisyon almada ender de olsa eksik kalabilmesi. Rashica yokken de bahsedildiği kadar bir fark yok
Gördük Zalgiris maçında var mı yok mu.

Ben sadece Rashica sayesinde demiyorum zaten faktörlerden biriydi diyorum. Daha çok defo gösterir Rashica'sız Boey.

Gördük Zalgiris maçında var mı yok mu.

Zalgiris maçında tek sorun Rashica'ydı yani. JK maçını neye göre açıklıyoruz. Benim de iddia ettiğim katkısı var ama iddia edildiği gibi olmazsa olmaz, +7m bonservis ödenecek kadar değil. 5m civarına gelse iyi yedek olur.

Zaniolo Fb de olsa biad ederler bizim taraftar göndermeye çalışıyor.Adam buraya oynamaya geldi mutlu olduğunu söyledi sonradan ne olur bilinmez ama adamı göndermeye calismak bizim taraftara yakışmıyor.
bence toplu bi küfür işi çözer.bu kapanısı da ben yapacagım.şu 2 gun bi gecsin de

Rashica yokken Boey kötüydü yani? Geçiş savunmasında Boey'in zaten bir eksiği yok hızıyla telafi ediyor. Defansif olarak tek eksik yönü pozisyon almada ender de olsa eksik kalabilmesi. Rashica yokken de bahsedildiği kadar bir fark yok
Boey tek başına da yettiği anlar oldu savunmaya evet ama bu bizim ligde geçerli bi durum. Savunma takım halinde yapılır. Savunma yönü kuvvetli oyuncuların çokluğu da savunma iyi yapılıyor anlamı çıkmasın.

1690459207018.webp

Şu kadroda savunma yönü iyi Abidal ve Puyol dışında iyi oyuncu yok gibi bir şey. Diğer oyuncuların hepsinin oyun bilgisi üst düzey. Pique Türk olsaydı altyapılarda ön libero, orta saha vs yaparlardı bu kadar teknik defans oyuncusu olmaz diye. Bu takımın özelliği, kolay top kaybı yapmaması, topun değerini bilmeleri, oyun bilgisi üst düzey oyunculardan oluşmaları vs. Dar alanda oynayıp, kaybedilen top sonrasında kısa sürede topu kazanma yetenekleri vs vardı. Real deplasmanına bu şekilde çıkıp 3 attıkları maçın kadrosu. Elbette bizim bu kadar üst düzey oyun bilgisine sahip oyuncumuz yok. Asker oyuncumuz da sınırlı. Apo,Torreria ve Boey. Bunun karşılığında da topun değerini bilmeyen oyuncu sayımız fazla. Kerem,BAY,Yunus,Morutan,Zaniolo,Zaha... O yüzden bize ya oyun bilgisi üst düzey bir kaç oyuncu ya da asker oyuncular lazım.

Zaniolo fenerde böyle oynasa burada tşk malzemesi olurdu kendinizi kandırmayın..
Biz piyasasına ve potansiyeline verdik parayi bugün elini opene aldığınin üstüne satarsın o ayrı mesele ama şu ana kadarki performansi baya vasat .. Öyle böyle skor yaptı ama oyun içinde resmen yok

Boey tek başına da yettiği anlar oldu savunmaya evet ama bu bizim ligde geçerli bi durum. Savunma takım halinde yapılır. Savunma yönü kuvvetli oyuncuların çokluğu da savunma iyi yapılıyor anlamı çıkmasın.

Ekli dosyayı görüntüle 212369

Şu kadroda savunma yönü iyi Abidal ve Puyol dışında iyi oyuncu yok gibi bir şey. Diğer oyuncuların hepsinin oyun bilgisi üst düzey. Pique Türk olsaydı altyapılarda ön libero, orta saha vs yaparlardı bu kadar teknik defans oyuncusu olmaz diye. Bu takımın özelliği, kolay top kaybı yapmaması, topun değerini bilmeleri, oyun bilgisi üst düzey oyunculardan oluşmaları vs. Dar alanda oynayıp, kaybedilen top sonrasında kısa sürede topu kazanma yetenekleri vs vardı. Real deplasmanına bu şekilde çıkıp 3 attıkları maçın kadrosu. Elbette bizim bu kadar üst düzey oyun bilgisine sahip oyuncumuz yok. Asker oyuncumuz da sınırlı. Apo,Torreria ve Boey. Bunun karşılığında da topun değerini bilmeyen oyuncu sayımız fazla. Kerem,BAY,Yunus,Morutan,Zaniolo,Zaha... O yüzden bize ya oyun bilgisi üst düzey bir kaç oyuncu ya da asker oyuncular lazım.

Katılıyorum ama bence 8 numaraya bu tip bir profil almak gerekiyor Fred yerine.

Mertens ve Oliveirayla ne yapmaliyiz o zaman? Maaslari daha yüksek ve transferler gelirse, normalde ikiside yedege düsecek gibi geliyor bana.
Mertens ve Oliviera'yı sezon uzun olduğu için çok fazla kullanma şansın olur. Pozisyon itibari 1 sağ bek 1 sol bek ile oynuyorsun bir maç gelir çift forvet arkalarında Mertens olması gerekebilir o yüzden onun şans bulma ihtimali daha yüksek. Mesela son maçta takım tıkandığında Mertens'i attı oyuna ama Dubois zorunluluktan oyuna dahil oldu, sakatlık olmasaydı girmeyecekti.

Eğer Dubois giderse oraya kesinlikle Müldür denen hıyar alınmamalı. O çocuk alanın elinde patlayacak.

1 senedir top oynayaman adama hem bonservis hem de 1,5 Milyon maaş mı vereceğiz sırf yerli diye.

Ne güzel İstanbul be!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt