Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.810
- 16.445
- 2.498
Murat Özkaya‘nin uçagi olmak istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat Özkaya‘nin uçagi olmak istiyorum
böyle uzun suratlı adamların başka nereleri uzundur acabaMurat Özkaya‘nin uçagi olmak istiyorum
Zaniolo
Nelson
Boey
RAMS Park
Torreira
Satılsın satılsınfa rashica gelsin..Ondan sonra sezon ortasında göreceğim ben o satılsın diyenleri..Malum kişinin yasaklanması ne kadar yerinde bir karar ise zaniolo satış muhabbetinin de yasaklanması lazım. Yeter ya her gün zaniolo satış muhabbetini görmekten artık midem bulanıyor. Ederini bulunca gidecek adam zaten
vlahovic forvet.yerine lukakuyu alacaklar.chiesa satılırsa belki.milic ve moise kean de var zatenVlahoviç PSG’ye satıldığı an bize gelecek İtalyanlar Zaniolo için
Sıkıntı şu ki Zaniolo biraz az maç oynadı hem depreme denk geldi hem 50 günlük araya denk geldi hem kırmızı kart falan da görünce üst üste düzenli form tutacağı bir ara olmadı.Forumda genel kanım şu. Rashica>zaniolo olarak görülüyor. Zaniolo sevilmiyor net taraftar tarafından. Ama cl de sana maci zaniolo aldırır, rashica değil.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hazır olmayan hali bu. Sezon başladığında göreceğiz durumunu.
Baktim istatistiklere. Ligde rashica 4 gol atmış. 1inde kaybetmişiz, diğerleri farkla biten maçlar. Hücum yönü zayif olarak görüyorum rashicayi. Herkesin fikrine saygı duyarım. Zaniolo tek başına oynadığı kısa sürede 2 maç aldırmış ve 5 gol atmış. Zaniolo niye satalim. Gelmesin rashica Zaniolo satılacak ise. Zaha da aldik yeni. Nedir bu transfer çılgınlığı. Şu an kanat rotasyonu gayet yeterli. 8 ve 10 almak daha mantıklı. Rashica fazla abartıldığı düşünüyorum. Tüm maçları izledim ve maçlar sırasında bayağı saydirildigini da hatırlıyorum.Zaniola'nın sevilmeme gibi bir durumu yok veya Rashica'dan daha iyi topçu diyen de yok bence.
Bizim oynadığımız oyuna Rashica, Zaniola'dan daha uygun oyuncu. Hepsi bu gayet mantıklı bir açıklama.
Bu kadar transfer yapmışken birilerini göndermek de gerektiğinden piyasa değeri ve talipleri düşününce en rahat elden çıkarılacak Zaniola oluyor. Bunu dile getirmekte abes bir durum yok.
Niye bu kadar satalım diyenlere laf ediliyor bende onu anlamıyorum. Kimse bedavaya verelim demiyor. Herkes en az 30 veren varsa gönderelim diyor.