Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Özkaya‘nin uçagi olmak istiyorum
IMG_7754.webp

Günay, Fred, Rashica, Kerem ve Mert kafi gibi (morutan kaliyorsa dubois ve micö gidiyordur)

Malum kişinin yasaklanması ne kadar yerinde bir karar ise zaniolo satış muhabbetinin de yasaklanması lazım. Yeter ya her gün zaniolo satış muhabbetini görmekten artık midem bulanıyor. Ederini bulunca gidecek adam zaten
Satılsın satılsınfa rashica gelsin..Ondan sonra sezon ortasında göreceğim ben o satılsın diyenleri..
Çift forvetli Kurulan kadrolara bakıyorum net iyi kadrolar değil.Bu gidişle biz zahanın ayağına bakacagız gibi geliyor.cift forvetli sistemde veya kanat oyuncusunu 10 numara yapma sevdasıyla muhteşem performans gösteren torreiraninda performansıni aşağıya çekecegiz anlaşılan..

Forumda genel kanım şu. Rashica>zaniolo olarak görülüyor. Zaniolo sevilmiyor net taraftar tarafından. Ama cl de sana maci zaniolo aldırır, rashica değil.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntı şu ki Zaniolo biraz az maç oynadı hem depreme denk geldi hem 50 günlük araya denk geldi hem kırmızı kart falan da görünce üst üste düzenli form tutacağı bir ara olmadı.

Bizim taraftar da bundan dolayı tedirgin biraz.

Ama şunu da düşünmek lazım İcardi son 8 hafta üst üste gol attı sanırım. Bu dünya üstü bir form. İcardi gol yükünü her zaman bu kadar yüksek çekemediğinde sana kim skor getirecek.

Zaniolo’nun 10 maçta 5 golü var. Fener maçında attıkları ortada Kasımpaşada maç kazandırdı. ADS maçında direkt ikinci penaltıyı attı bu arada maçı kopartan. Sadece Kayseri maçı bitmiş bir maçtı. Rashica ise 26 maçta 4 gol 7 asist yapmış. Ama Boey bu kadar parladı ise önünde Rashica’nın geri dönüşlerinin etkisi de büyük.

Burada bence belirleyici olacak iş alacağın 8-10 numaralar skorer mi olacak çok çalışkan isimler mi olacak? Ona göre kadronu şekillendirirsin.

Garip gelecek ama bence bir stoper daha bakılabilir diye düşünüyorum.

Nelsson-Abdulkerim-Emin-Kaan

var ama Nelsson'un forma rekabetine sokacak ve olası gidişini hazırlayacak CL maçlarında belki yanına alternatif olacak bir yabancı stoper daha alınabilir.

Hazır olmayan hali bu. Sezon başladığında göreceğiz durumunu.

Demek istediğim de bu şu ana kadar ki haliyle kimse çekinmezdi rakipte Zaniolo var diye normal şartlarda bu herifleri Hagi gibi titretecek adam Zaniolo.. Trdeki bekler bu adamı savunmayı bırak yanında bile duramamali ..
İnşallah yeni sezonda beklediğimiz katkıyı alırız

Zaniola'nın sevilmeme gibi bir durumu yok veya Rashica'dan daha iyi topçu diyen de yok bence.

Bizim oynadığımız oyuna Rashica, Zaniola'dan daha uygun oyuncu. Hepsi bu gayet mantıklı bir açıklama.

Bu kadar transfer yapmışken birilerini göndermek de gerektiğinden piyasa değeri ve talipleri düşününce en rahat elden çıkarılacak Zaniola oluyor. Bunu dile getirmekte abes bir durum yok.

Niye bu kadar satalım diyenlere laf ediliyor bende onu anlamıyorum. Kimse bedavaya verelim demiyor. Herkes en az 30 veren varsa gönderelim diyor.
Baktim istatistiklere. Ligde rashica 4 gol atmış. 1inde kaybetmişiz, diğerleri farkla biten maçlar. Hücum yönü zayif olarak görüyorum rashicayi. Herkesin fikrine saygı duyarım. Zaniolo tek başına oynadığı kısa sürede 2 maç aldırmış ve 5 gol atmış. Zaniolo niye satalim. Gelmesin rashica Zaniolo satılacak ise. Zaha da aldik yeni. Nedir bu transfer çılgınlığı. Şu an kanat rotasyonu gayet yeterli. 8 ve 10 almak daha mantıklı. Rashica fazla abartıldığı düşünüyorum. Tüm maçları izledim ve maçlar sırasında bayağı saydirildigini da hatırlıyorum.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt