Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garip gelecek ama bence bir stoper daha bakılabilir diye düşünüyorum.

Nelsson-Abdulkerim-Emin-Kaan

var ama Nelsson'un forma rekabetine sokacak ve olası gidişini hazırlayacak CL maçlarında belki yanına alternatif olacak bir yabancı stoper daha alınabilir.
Socar bu oyuncuyu getirsin. Azeri oyuncumuz olsun.

evet ucakta 2 transfer var diyen kolpacılar buyrun.erden bey coktan dönmüş.dedim size sabah bunlara aldırmayın.erden timur sponsor toplantısında ipucu verebilir.bi de fabrizio takipleyin tamam.

Umarım Zaniolo’yu kadroda parlatıp satarız şu an para kazanmak için satmanın ileri dönemde bize artı olarak yansımasını düşünmüyorum. Gelecek oyuncular için de iyi bir referans olur. Ticarethane olarak bakmamak lazım bugün al yarın isteyene hemen karla sat kulubü döndür olayı olmamalı. Oyuncunun damga vurarak gitmesi tekrar parlatıp satılması bizim için uzun vadede daha kazançlı.
Şu an vitrindeki en kıymetli elmas gibi Zaniolo gözler hem onun hem bizim üzerimizde. İyi kullanmamız lazım bunu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalı beyin yonlendiren kesinlikle GS li biri olabilir her hamlesi hem saçma hem plansız elinde irfancan var mor var gidip cengize çuvalla para veriyor yabancı kanat yerine

evet ucakta 2 transfer var diyen kolpacılar buyrun.erden bey coktan dönmüş.dedim size sabah bunlara aldırmayın.erden timur sonsor toplantısında ipucu verebilir.bi de fabrizio takipleyin tamam.
bir erden abi sanki geçen hafta demişti ki bi kişi daha gelecek (bakambu ve zaha geldi) sonraki transferlerimiz ön elemelerden sonra olacak

Abicim 25'e Zaniolo falan satılmaz.

15'e aldık %20 kar payı var.

10 Milyon Euro karın %20'si yani 2 Milyon Euro gidecek.

Kaldı bize 8 Milyon Euro kar.

Rashica için bile istenen rakam 27 yaşında 8-12 Milyon Euro bandında. Pazarlık ile zorla 10 altına çekmeye çalışıyorsun 40 ay git gel yapıp.

Zaniolo
Senaryo-1= 30 Milyon Euro (Peşin) + %20 Kar payının diğer kulüp tarafından ödenmesi.
Senaryo-2= 35 Milyon Euro (Peşin) -Serbest Kalma Bedeli
Senaryo-3= 30 Milyon Euro (2 Taksit) %20 Kar payının diğer kulüp tarafından karşılanması + %10 Sonraki Transfer Payı
Senaryo-4= 35 Milyon Euro (2 Taksit) +%10 Sonraki Transfer Payı

başkada olmaz.

8 Milyon Euro kar için satılacak oyuncu değil. Üzerine senelik kontratı 2.75 Milyon Euro gibi statüsüne göre görece düşük iken. Yerini dolduracak isim en az senelik 1.5 Milyon Euro fazla maliyetli olacakken.

Gelenler:

Icardi
Rashica
Kamada
Guven
Merih
Mert Muldur
Fred
Kerem Demirbay
Lemina

Gidenler:

Morutan
Nelsson
Cicaldau
Luyindama
Dubois
Midtsjo

Tamamdir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaniolonun topla oynama süresini azaltabilirsek muazzam katkı alırız burda iş Okan hocaya düşüyo.Zaniolonun topsuz oyun forveti olarak kullanılması lazım onun gücüne,deparlarına karşılık verebilecek savunma oyuncusu Türkiyeyi geçtim Avrupada yok.Adamın boyu 1.90 ama 1.70lik oyuncular gibi dar alanda dribling yapmaya çalışıyo insan fizyolojisine ters bir durum.Dediğim gibi iyi bir hoca dokunuşuna bakıyo Zaniolo o dokunuşu Okan hoca yapabilirse inanılmaz katkı alırız Zaniolodan.Yok bu adam yıldız,kafasına göre sahada takılsın denirse ona da zarar yazar bize de.Geçen sene ceza sahası golcüsü İcardiden komple forvet çıkardı eğer kalırsa aynı etkiyi Zaniolo'ya da yapmasını bekliyorum hocadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt