Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvet vlahovicle ne kadar alakası varsa zaniolonun o kadar var sanırım di mi?zaniolo forvet degil ama lukaku forvet.adamlar vlahovic giderse lukakuyu istiyolar.tuttosport hikaye yazmıs
Vlahoviç meselesi satış yapıp ellerine para geçmesi demek bi kere, şuan Zaniolo’yu alacak paraları yok heriflerin. Santrforla alakası yok, sen hikaye uydurmuşsun renktaş

olise palacedaki de mi?zahanın videosunda gözüme carptı ve ne yalan söyliyim,bizim olsun dedim
aynen öyle çok iyi oyuncu bence de City alıyormuş sanırım.
Bu arada Zaniolo'yu gönderip Zaha'yı kanat bölgesine koyacaksak da Odegaard,Musiala,Wirtz,Xavi Simmons,Kudüs,Eze,Olmo falan alacaksak o da olabilir.

Vlahoviç meselesi satış yapıp ellerine para geçmesi demek bi kere, şuan Zaniolo’yu alacak paraları yok heriflerin. Santrforla alakası yok, sen hikaye uydurmuşsun renktaş
yav abi hadi ya : )evet paraları yok ama vlahaovic giderse direkt lukakuyu alacaklar.lukakunun bonserivsi ve yıllıgı da ucuk.chiesa satılırsa zaniolo planları var.adamları bütün yaz takip ettim.tuttospor nedir ayrıca,fabrizo yazmıs orda vlahovicin muadili lukaku diye haber yapmıs.

Zani toreira fred kerem
Zaha ikardi

Bu hat tutmaz zani takım savunmasını düşürüyo ,kerem bekiyle anlaşamıyo her maç trilyon top kaybı,zaha mertens gibi os hücum bağlantısını sağlayamaz,fred ve toreira playmaker değil oyunu şekillendiremez

Bu kadroyla şlyi alıyoruz diyenler bi anlatsın nasıl alıyoruz

Kayseri deplasmanında keremle zahanın tekme tokat kavga edeceği,zanioloyla zaha birbirlerine pas atmıyomu tartışmalarının 50 hafta forumda konuşulacağı kadro bu nerde görsem tanırım

sevmemek değilde,insanların bu zaniolo nefretinden ötürü sonunda bu rashicaya benim nazarım değecek,ondan korkuyorum şu an.

rashica'da bizim olacak muhtemelen,

Hangisi daha iyiyse daha formdaysa o oynayacak taraftar illa ikisinden birini desteklemek zorundaymış gibi hissediyor galiba

zaniolo'da babamızın oğlu değil sonuçta oynasın alsın formayı aynı şey rashi içinde geçerli

Abicim 25'e Zaniolo falan satılmaz.

15'e aldık %20 kar payı var.

10 Milyon Euro karın %20'si yani 2 Milyon Euro gidecek.

Kaldı bize 8 Milyon Euro kar.

Rashica için bile istenen rakam 27 yaşında 8-12 Milyon Euro bandında. Pazarlık ile zorla 10 altına çekmeye çalışıyorsun 40 ay git gel yapıp.

Zaniolo
Senaryo-1= 30 Milyon Euro (Peşin) + %20 Kar payının diğer kulüp tarafından ödenmesi.
Senaryo-2= 35 Milyon Euro (Peşin) -Serbest Kalma Bedeli
Senaryo-3= 30 Milyon Euro (2 Taksit) %20 Kar payının diğer kulüp tarafından karşılanması + %10 Sonraki Transfer Payı
Senaryo-4= 35 Milyon Euro (2 Taksit) +%10 Sonraki Transfer Payı

başkada olmaz.

8 Milyon Euro kar için satılacak oyuncu değil. Üzerine senelik kontratı 2.75 Milyon Euro gibi statüsüne göre görece düşük iken. Yerini dolduracak isim en az senelik 1.5 Milyon Euro fazla maliyetli olacakken.
Bankalar birliği anlaşmasına göre, zaniolo satsan kalan para ile rashica alirsin. Çok gereksiz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaniolonun topla oynama süresini azaltabilirsek muazzam katkı alırız burda iş Okan hocaya düşüyo.Zaniolonun topsuz oyun forveti olarak kullanılması lazım onun gücüne,deparlarına karşılık verebilecek savunma oyuncusu Türkiyeyi geçtim Avrupada yok.Adamın boyu 1.90 ama 1.70lik oyuncular gibi dar alanda dribling yapmaya çalışıyo insan fizyolojisine ters bir durum.Dediğim gibi iyi bir hoca dokunuşuna bakıyo Zaniolo o dokunuşu Okan hoca yapabilirse inanılmaz katkı alırız Zaniolodan.Yok bu adam yıldız,kafasına göre sahada takılsın denirse ona da zarar yazar bize de.Geçen sene ceza sahası golcüsü İcardiden komple forvet çıkardı eğer kalırsa aynı etkiyi Zaniolo'ya da yapmasını bekliyorum hocadan.
bravo müthiş yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt