Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garip gelecek ama bence bir stoper daha bakılabilir diye düşünüyorum.

Nelsson-Abdulkerim-Emin-Kaan

var ama Nelsson'un forma rekabetine sokacak ve olası gidişini hazırlayacak CL maçlarında belki yanına alternatif olacak bir yabancı stoper daha alınabilir.
niye garip gelsin abi?3 kulvara 1 ortasaha yeter diyenler sezon içinde bolca aglayacak zaten.o yüzden hem fred hem salih özcan lazım mesela.abdulkerimle falan olmaz sampiyonlar ligi

Zaniola'nın sevilmeme gibi bir durumu yok veya Rashica'dan daha iyi topçu diyen de yok bence.

Bizim oynadığımız oyuna Rashica, Zaniola'dan daha uygun oyuncu. Hepsi bu gayet mantıklı bir açıklama.

Bu kadar transfer yapmışken birilerini göndermek de gerektiğinden piyasa değeri ve talipleri düşününce en rahat elden çıkarılacak Zaniola oluyor. Bunu dile getirmekte abes bir durum yok.

Niye bu kadar satalım diyenlere laf ediliyor bende onu anlamıyorum. Kimse bedavaya verelim demiyor. Herkes en az 30 veren varsa gönderelim diyor.

İlaveten serbest kalma bedeli 35 milyon Euro..Biz formsuz haliyle 30a satsak çok güzel para değil mi ? Bu adam ucsa kaçsa 35 edecek haa ligde SLde bize çok iyi katkı verir orası ayrı ama kötü devam ettiği senaryoyu da düşünmek lazım..

Garip gelecek ama bence bir stoper daha bakılabilir diye düşünüyorum.

Nelsson-Abdulkerim-Emin-Kaan

var ama Nelsson'un forma rekabetine sokacak ve olası gidişini hazırlayacak CL maçlarında belki yanına alternatif olacak bir yabancı stoper daha alınabilir.

Zanioloya 25m kemiksiz satalim

maalesef bu kadroya uymayacak gibi durmakta

@Uğur İz gelen parayla hayvani bir 8 ve rashica ve joao felix cekelim

Şu videoda Goundouzi’ye GS forması şoplayabilecek var mı

Rashica da, zaniolo da, Zaha da, kerem de 10 numara oynayıp icardi besleyebilecek isimler değil. Kadro mühendisliği iyi yapmak lazim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel olarak neredeyse hiçbir fikirlerine katılmadığım bazı üyelerin Rashica abartılıyor görüşünde birleştiğini gözlemliyorum. Rashica sağolsun harika bir turnusol hakikaten daha evvelden de belirttiğimiz gibi.

onyekuru ve feghouliyi de en cok savunan bendim 2019da.şimdi aynı savası zaniolo için veriyorum,işe bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt