Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 91.943
- 71.841
- 5.188
zaniolo'yu yorumlamak için ekim ayını bekleyelim
2.hafta tsye gangbang yapacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaniolo'yu yorumlamak için ekim ayını bekleyelim
niye garip gelsin abi?3 kulvara 1 ortasaha yeter diyenler sezon içinde bolca aglayacak zaten.o yüzden hem fred hem salih özcan lazım mesela.abdulkerimle falan olmaz sampiyonlar ligiGarip gelecek ama bence bir stoper daha bakılabilir diye düşünüyorum.
Nelsson-Abdulkerim-Emin-Kaan
var ama Nelsson'un forma rekabetine sokacak ve olası gidişini hazırlayacak CL maçlarında belki yanına alternatif olacak bir yabancı stoper daha alınabilir.
İcardi editleri izliyorlardır
Bakambu nasıl katılacakmış?
Kongo daha geçemedi grubu.
Marsh tek pas ustası diye övüle övüle gelmişti.Ne kötü döneme denk geldilerdi.Venison ve Marsh
valahovic forvet.yerine lukakuyu alacaklar.chiesa satılırsa belki.milic ve moise kean de var zaten
Zaniola'nın sevilmeme gibi bir durumu yok veya Rashica'dan daha iyi topçu diyen de yok bence.
Bizim oynadığımız oyuna Rashica, Zaniola'dan daha uygun oyuncu. Hepsi bu gayet mantıklı bir açıklama.
Bu kadar transfer yapmışken birilerini göndermek de gerektiğinden piyasa değeri ve talipleri düşününce en rahat elden çıkarılacak Zaniola oluyor. Bunu dile getirmekte abes bir durum yok.
Niye bu kadar satalım diyenlere laf ediliyor bende onu anlamıyorum. Kimse bedavaya verelim demiyor. Herkes en az 30 veren varsa gönderelim diyor.
Garip gelecek ama bence bir stoper daha bakılabilir diye düşünüyorum.
Nelsson-Abdulkerim-Emin-Kaan
var ama Nelsson'un forma rekabetine sokacak ve olası gidişini hazırlayacak CL maçlarında belki yanına alternatif olacak bir yabancı stoper daha alınabilir.
1-2 ay kaldı maç oynamadan gitti zaten herifMarsh tek pas ustası diye övüle övüle gelmişti.Ne kötü döneme denk geldilerdi.
Elimizdekini biye değersizleştiriyoruz yavZanioloya 25m kemiksiz satalim
maalesef bu kadroya uymayacak gibi durmakta
@Uğur İz gelen parayla hayvani bir 8 ve rashica ve joao felix cekelim
fb space: bu arada GS şeyide almış
3 kişi aynı anda: kimi? Kimi almışlar?
onyekuru ve feghouliyi de en cok savunan bendim 2019da.şimdi aynı savası zaniolo için veriyorum,işe bak.