- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
ben de varım ekipteonyekuru ve feghouliyi de en cok savunan bendim 2019da.şimdi aynı savası zaniolo için veriyorum,işe bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de varım ekipteonyekuru ve feghouliyi de en cok savunan bendim 2019da.şimdi aynı savası zaniolo için veriyorum,işe bak.
Socar bu oyuncuyu getirsin. Azeri oyuncumuz olsun.Garip gelecek ama bence bir stoper daha bakılabilir diye düşünüyorum.
Nelsson-Abdulkerim-Emin-Kaan
var ama Nelsson'un forma rekabetine sokacak ve olası gidişini hazırlayacak CL maçlarında belki yanına alternatif olacak bir yabancı stoper daha alınabilir.
onyekuru ve feghouliyi de en cok savunan bendim 2019da.şimdi aynı savası zaniolo için veriyorum,işe bak.
onlar her zaman yazıyo,artık şeyimde degil italyan medyası.lukakuyu alacaklar,net
Katılıyorum.Rashica da, zaniolo da, Zaha da, kerem de 10 numara oynayıp icardi besleyebilecek isimler değil. Kadro mühendisliği iyi yapmak lazim.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen ne dersen sana bişey demem.ama bu sezon kalacak.mayıs 2024te gidecekSatcaz
%80i de ndiaye tipi orta saha istiyorGenel olarak neredeyse hiçbir fikirlerine katılmadığım bazı üyelerin Rashica abartılıyor görüşünde birleştiğini gözlemliyorum. Rashica sağolsun harika bir turnusol hakikaten daha evvelden de belirttiğimiz gibi.

forvet vlahovicle ne kadar alakası varsa zaniolonun o kadar var sanırım di mi?zaniolo forvet degil ama lukaku forvet.adamlar vlahovic giderse lukakuyu istiyolar.tuttosport hikaye yazmısZaniolo transferiyle ne alaka yav Lakaka
bir erden abi sanki geçen hafta demişti ki bi kişi daha gelecek (bakambu ve zaha geldi) sonraki transferlerimiz ön elemelerden sonra olacakevet ucakta 2 transfer var diyen kolpacılar buyrun.erden bey coktan dönmüş.dedim size sabah bunlara aldırmayın.erden timur sonsor toplantısında ipucu verebilir.bi de fabrizio takipleyin tamam.