Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ben böyle kıl oldum mu olurum kagan,bişey 1 kez yazılır.kösenin türküsü gibi 10 kere söylenirse küfür etmek yerine engellemek ideal çözüm

orta sahamızda torreiranın yanına kaliteli bi oyuncu lazım. o eksik giderildikten sonra zaniolo satılsın yerine x alalım yorumları da azalacaktır zamanla

zaniolo'dan zarar etmeyiz zaten mali anlamda rahat olmak lazım

yav abi hadi ya : )evet paraları yok ama vlahaovic giderse direkt lukakuyu alacaklar.lukakunun bonserivsi ve yıllıgı da ucuk.chiesa satılırsa zaniolo planları var.adamları bütün yaz takip ettim.tuttospor nedir ayrıca,fabrizo yazmıs orda vlahovicin muadili lukaku diye haber yapmıs.
Birde bu moda oldu yav, Fabrizio’nun tweetlerine yaslanıp millet kıçına göre realite uyduruyor, yok direkt şu yok anlaşılacak bu yapılacak. Twitter fenomenlerini
özetlemişsin rengo, sen burçlar ve gezegenlerden devam et

İlaveten serbest kalma bedeli 35 milyon Euro..Biz formsuz haliyle 30a satsak çok güzel para değil mi ? Bu adam ucsa kaçsa 35 edecek haa ligde SLde bize çok iyi katkı verir orası ayrı ama kötü devam ettiği senaryoyu da düşünmek lazım..
O da seneye 30 milyona düşecek üstelik...Uçsa kaçsa seneye maksimum 30 edecek diye şimdiki 25 i reddetmek mantıklı değil. işin sakatlığı var, formsuzluğu var. Ki mental yönden kırılgan biri; 3-5 maç yedek kalırsa arıza çıkarabilir ve bu kadroda yedek kalması da büyük sürpriz sayılmaz...

Birde bu moda oldu yav, Fabrizio’nun tweetlerine yaslanıp millet kıçına göre realite uyduruyor, yok direkt şu yok anlaşılacak bu yapılacak. Twitter fenomenlerini
özetlemişsin rengo, sen burçlar ve gezegenlerden devam et
yo,ben juventus haberlerini zaniolo iddialarından ötürü 2 aydır takip ettiğim için böyle yazdım.gece gunduz de buraya haber tasıdım juve sayfalarından.arastırıp bakıyorum,öyle fikrimi beyan ediyorum.katılmazsan katılmazsın,olur biter.agız bozup kırıcı olmaya lüzum yok.tuttosport uyduruk bi kaynak,herkes bilir.tek habere aldanıp yorum yapmam.iyi forumlar

Yav beyler iyi hoş CL'de maçı Zaniolo aldıracak da CL'ye gideceğimize inanan kaç kişi var daha köy takımı Zalgris zor bela elicez bu oyunla sonraki turda da neyse ya yükleme yapıyoruz olabilir böyle şeyler denip hayatımıza devam edicez

Zaniolo, kerem ve zaha varken alinmaz rashica. Zaniolo giderse alinir anlarım. Yoksa bizim seviye takımlar için transfer çılgınlığı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah sizin fikrinizdir saygı duyarım ama ben öyle düşünmüyorum.

Eğer bir kadro mühendisliğinden bahsediyorsak ilk alınması gereken adamların başında Rashica gelir.

Eyvallah sizin fikrinizdir saygı duyarım ama ben öyle düşünmüyorum.

Eğer bir kadro mühendisliğinden bahsediyorsak ilk alınması gereken adamların başında Rashica gelir.
Ben daha asist özelliği olan 10 numara alınması tarafındayım. Saygılar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaniolo'yu Fener'e versek bu arada kendilerini parçalarlar sevinçten.İlk maç full çeker stad.
En iyi oyuncularını sahaya gömmüştü son maç, elek etmişti, ama ne hikmetse şikeciler hiç kendi adamlarına çöp muamelesi yapmadılar satın gönderin demediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt