Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Morutan yerine çok üst düzey bir oyuncu almadigimiz sürece takımda kalmalı Rashida yararlı oyuncuydu caliskandi eyvallah ama Morutan farklı oyuncu.Son haftalarda Rashida çok etkili değildi anahtar oyuncu değil zaten.
bence de etkisizdi.ama orda 2 asist yaptı diye son haftalarda,deger kazanmıs oldu herhalde.

Stoper gerekli değil mi? Nelson kalsa bile. Ross gitti. 70 maç oynayacaz. Bence stoper gerekli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
55 maç oynanacak, TR kupasını atarsan 50 maç, Nelsson oynar.

Eminle Kaan niye var zaten hiç oynamayacaklarsa.

Yabancı stoper falan alamayız 5-10 maç için.

bence de etkisizdi.ama orda 2 asist yaptı diye son haftalarda,deger kazanmıs oldu herhalde.
Şampiyonluk yasayan her oyuncumuza saygımız sonsuz ama Avrupa hedefse zaten Rashida olmaz.Hele Zaniolo nun yerine düşünenler var.Rashida yabancı sınırı olmasaydi bende isterdim ama rotasyon oyuncusu olarak ve benim gözümdeki değeri de 5 milyon Euro yu geçmez.

o peşindeyiz sayfasına tepki verenler olmus önceden.adminine bjkli misin,hangi takımlısın herseyi paylasma diye söylenenler olmus.parcala aslanım hesabı da aynısı

Şampiyonluk yasayan her oyuncumuza saygımız sonsuz ama Avrupa hedefse zaten Rashida olmaz.Hele Zaniolo nun yerine düşünenler var.Rashida yabancı sınırı olmasaydi bende isterdim ama rotasyon oyuncusu olarak ve benim gözümdeki değeri de 5 milyon Euro yu geçmez.
bende aynı fikirde oldugum için ve haziranda zaten erden timur,rashicanın yerine üst duzey alternatiflere de bakıyoruz deyip zahayı alınca,artık rashica gelmez diyorum.

55 maç oynanacak, TR kupasını atarsan 50 maç, Nelsson oynar.

Eminle Kaan niye var zaten hiç oynamayacaklarsa.

Yabancı stoper falan alamayız 5-10 maç için.
Bence alacaz. Süreç var daha. Alacağımızı düşünüyorum.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umarım doğru haberdir
özellikle torera çok önemli
zaha ve bakambuya da ihtiyacımız var tabi

morutan'ı gayet beğenen biri olarak söylüyorum milot'un çeyreği kadar topçu değil
Morutan teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu.Bizde oynadığı dönemde üstünde durulsaydi bile Rashida dan o kötü kadroda daha fazla skora katkı verirdi.Rashida yi kötülemek için demiyorum ama Rashida nin sınırı bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt