Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
55 maç oynanacak, TR kupasını atarsan 50 maç, Nelsson oynar.

Eminle Kaan niye var zaten hiç oynamayacaklarsa.

Yabancı stoper falan alamayız 5-10 maç için.

Nelsson gitmedigi müddet yabanci stoper transferinin konusulmasi bence de cok sacma su vakit.

Daha önemli eksigimiz var, Icardi'ye bitti gözüyle bakarsak en önemli eksigimiz orta saha. Kesinlikle ilk odaklanmasi gereken yer de orasi.

Zaniola o kadar az maça çıkmışken istatiksel bir karşılaştırma yapamayız. Kaldı ki Rashica'nın takım savunmasına verdiği destek çok başka bir seviye kolay bulunan adamlardan değil bana göre. Mesela Zaniola'nun 11 başladığı Karagümrük maçı en dişli rakiplerdendi ne duruma düştük savunma anlamında herkes gördü.

Şimdi bu durumda skora katkı açısından bakamayız. Ben o yüzden ısrarla bizim oyun anlayışımıza Rashica daha uygun diyorum. Yoksa elbette Zaniola daha iyi oyuncu bazı özellikleri açısından.

Böyle bir durum varken Rashica'yı istemek nasıl transfer çılgınlığı oluyor?

Bir de Rashica'nın farkla biten maçlarını saymayıp, fb formalite maçını tek başına Zaniola aldı diyoruz?

Adaletli davranmak lazım eğer geçen sene Rashica olmasaydı sen bu baskılı oyunu bu kadar temiz oynayamazdın. Takım savunması ve kadrodaki oyuncu yapılarını (Boey gibi) düşününce Rashica çok daha mantıklı kalıyor hepsi bu.

Kimsenin Zaniola'ya karşı bir nefret tavrı yok hatta ekstra gazlıyorlar her mecradan.
Karagümrük maçında defansif zafiyet tamamen Emre T. İle ilgiliydi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yunus'a o kadar guvenmistik ki gecen sene. Okan hoca sol kanat Kerem sag kanat Yunus diye planlamisti hatta. Sans verdik verdik verdik ama olmadi gunun sonunda. Cocuk istedigimiz seviyeye gelemedi, yeterli katkiyi veremedi. Galatasaray bir oyuncu icin bu kadar sabredemez. Ya rotasyonda kalir, ya da iyi teklif gelirse ugurlariz.
Ben satılmasın demiyorum zaten, ilk 11'e yerleştirme derdim de yok. Zaten Yunus bu eşiği aşamadığı sürece en fazla rotasyon oyuncusu olur bizde.

O da seneye 30 milyona düşecek üstelik...Uçsa kaçsa seneye maksimum 30 edecek diye şimdiki 25 i reddetmek mantıklı değil. işin sakatlığı var, formsuzluğu var. Ki mental yönden kırılgan biri; 3-5 maç yedek kalırsa arıza çıkarabilir ve bu kadroda yedek kalması da büyük sürpriz sayılmaz...
30'a düşme gibi bir durum yok. Erden Timur 35 serbest kalması diye açıkladı o yayında.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt