Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.563
- 30.462
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
55 maç oynanacak, TR kupasını atarsan 50 maç, Nelsson oynar.
Eminle Kaan niye var zaten hiç oynamayacaklarsa.
Yabancı stoper falan alamayız 5-10 maç için.
Fiyat çok düşük seviyelere inmezse bence de gelmez.O zaman düşünürler yasida çok genç değil zaten.bende aynı fikirde oldugum için ve haziranda zaten erden timur,rashicanın yerine üst duzey alternatiflere de bakıyoruz deyip zahayı alınca,artık rashica gelmez diyorum.
Haluk söyledi. Çıkarsa idmana suç haluk da.zaha sakat diye zırlayan fenerlilere büyük şok sizi sakat edecek hazır olun kuşlar
herkesi GS TV'ye davet ediyorum
bence gerek yok
Karagümrük maçında defansif zafiyet tamamen Emre T. İle ilgiliydi.Zaniola o kadar az maça çıkmışken istatiksel bir karşılaştırma yapamayız. Kaldı ki Rashica'nın takım savunmasına verdiği destek çok başka bir seviye kolay bulunan adamlardan değil bana göre. Mesela Zaniola'nun 11 başladığı Karagümrük maçı en dişli rakiplerdendi ne duruma düştük savunma anlamında herkes gördü.
Şimdi bu durumda skora katkı açısından bakamayız. Ben o yüzden ısrarla bizim oyun anlayışımıza Rashica daha uygun diyorum. Yoksa elbette Zaniola daha iyi oyuncu bazı özellikleri açısından.
Böyle bir durum varken Rashica'yı istemek nasıl transfer çılgınlığı oluyor?
Bir de Rashica'nın farkla biten maçlarını saymayıp, fb formalite maçını tek başına Zaniola aldı diyoruz?
Adaletli davranmak lazım eğer geçen sene Rashica olmasaydı sen bu baskılı oyunu bu kadar temiz oynayamazdın. Takım savunması ve kadrodaki oyuncu yapılarını (Boey gibi) düşününce Rashica çok daha mantıklı kalıyor hepsi bu.
Kimsenin Zaniola'ya karşı bir nefret tavrı yok hatta ekstra gazlıyorlar her mecradan.
bilmiyorumneden üstad
paraya çevirmek lazım bi yerlerden
bana göre ya takımında kalır ya da stutgart falan alır gibime geliyo,yolu acık olsunFiyat çok düşük seviyelere inmezse bence de gelmez.O zaman düşünürler yasida çok genç değil zaten.
galatasaray.com üzeri GSTV aciliyor mu sende? Ben de hep hata veriyor, gecen hazirlik macina da baska yerden bakmak zorunda kaldim bu yüzden.
gizli sekmeden açarsan girebilirsin.galatasaray.com üzeri GSTV aciliyor mu sende? Ben de hep hata veriyor, gecen hazirlik macina da baska yerden bakmak zorunda kaldim bu yüzden.
Ben satılmasın demiyorum zaten, ilk 11'e yerleştirme derdim de yok. Zaten Yunus bu eşiği aşamadığı sürece en fazla rotasyon oyuncusu olur bizde.Yunus'a o kadar guvenmistik ki gecen sene. Okan hoca sol kanat Kerem sag kanat Yunus diye planlamisti hatta. Sans verdik verdik verdik ama olmadi gunun sonunda. Cocuk istedigimiz seviyeye gelemedi, yeterli katkiyi veremedi. Galatasaray bir oyuncu icin bu kadar sabredemez. Ya rotasyonda kalir, ya da iyi teklif gelirse ugurlariz.
30'a düşme gibi bir durum yok. Erden Timur 35 serbest kalması diye açıkladı o yayında.O da seneye 30 milyona düşecek üstelik...Uçsa kaçsa seneye maksimum 30 edecek diye şimdiki 25 i reddetmek mantıklı değil. işin sakatlığı var, formsuzluğu var. Ki mental yönden kırılgan biri; 3-5 maç yedek kalırsa arıza çıkarabilir ve bu kadroda yedek kalması da büyük sürpriz sayılmaz...
bende de acilmiyor, neden acaba