Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan düşünüyorum düşünüyorum

O kadar para verip yatırım yaptığın Zaniolo'nun en iyi oynadığı yer sağ kanat. O kadar maliyetin altına girip fark yaratması için getirdiğin Zaha'nın en iyi oynadığı yer sol kanat

Kerem ya forvet arkası oynamayı öğrenecek ya da kulübeye gidecek ve 4-3-3'e döneceğiz. Başka çıkar yol göremiyorum
daha 3.yerliyi bulamıyoruz kerem'i ekarte edecek durum yok. o yüzden kerem abdül kesin oynar. 3. kim oynayacak onu tartısmak lazım.

Ulan düşünüyorum düşünüyorum

O kadar para verip yatırım yaptığın Zaniolo'nun en iyi oynadığı yer sağ kanat. O kadar maliyetin altına girip fark yaratması için getirdiğin Zaha'nın en iyi oynadığı yer sol kanat

Kerem ya forvet arkası oynamayı öğrenecek ya da kulübeye gidecek ve 4-3-3'e döneceğiz. Başka çıkar yol göremiyorum
Hocaya göre herkes her yerde oynuyormuş

4231 ve 442 de zaniolo ve zaha inşallah çöp ilan edilmez ondan tırsıyorum. İkiside gram defans yapmayı sevmeyen adamlar.

torreria nın önünde 2 tane canavar alsaydık . yaslana yaslana izlerdik şu takımı valla
IMG_7196.jpeg

Cl için fener tarzı bi kadro yapam fedim 😂😂

İki fişek kanatlı takımdan 5 yeriz gerçi 😂😂

romano hojlundu retwtledi.manchester alıyo galiba

Zaha Türkiye'de 10 numara oynamaz mı ya sanki bir tık mecbur gibi değil miyiz? Kerem - Zaha - Zaniolo kağıt üstünde iyi gibi ligin seviyesi ortada hele Anadolu takımları bu sene hiç transfer yapmadı ama geriye gelir mi orası muamma oynasa bile

Zaniolo nöbeti oldu madem samimi olalım, 35 milyon çıkış maddesi az bulunacak diyen arkadaşlar özellikle cevap verirse sevinirim Zaniolo'nun çıkış maddesi olmasa şu anki haliyle kaçınız 35 milyon edeceğine veya ettiğine inanırsınız? Hani 25 m verilse satılmayacak bir oyuncu mu?
24 yaşında italya milli takımı oyuncusu, gözde bir oyuncu, 5 ay önce ROMA’da psikolojisi bitik ve istenmeyen adamken 35 milyon Euro verilmiş ve prensipleri nedeniyle gitmemiş.
Çıkış maddesi yok diye illa bir oyuncunun bedeli az mı olmalı. Şu kafayı anlamıyorum bak, Türkiye’de oynayan oyuncu illa düşük mü olmalı.
Doğru düzgün oyuncusu olmayan savaştaki Ukrayna liginden bile 70 milyona oyuncu gidiyor hadi bu yardım falan ayağına diyelim.
Bundan yıllar önce 60 milyonlara 40 milyonlara transfer olan oyuncular var.
Demek ki potansiyeli olan oyuncular lig farketmemişsin satılabilir.

Son düzenleme:
Cl maçlarında maçı aldırır diyorsunuz zaniolo için neden zalgiriste 1 tane bir hareket göremedik? 2. maçtada birşey yapamazsa clde hangi takım karşısında maç aldıracak:D
Buda doğru.Bendee tek başına bir şekilde alır maçı dedim.
Ama bence hala genç ve kendisini bazı noktalarda geliştirir.işte o zaman yukarıda arkadaşin dediği gibi cıkış maddesinin uzzatilması düsünülecek.

24 yaşında italya milli takımı oyuncusu, gözde bir oyuncu, 5 ay önce TOMA’da prikomıjisi bitik ve istenmeyen adamken 35 milyon Euro verilmiş ve prensipleri nedeniyle gitmemiş.
Çıkış maddesi yok diye illa bir oyuncunun bedeli az mı olmalı. Şu kafayı anlamıyorum bak, Türkiye’de oynayan oyuncu illa düşük mü olmalı.
Doğru düzgün oyuncusu olmayan savaştaki Ukrayna liginden bile 70 milyona oyuncu gidiyor hadi bu yardım falan ayağına diyelim.
Bundan yıllar önce 60 milyonlara 40 milyonlara transfer olan oyuncular var.
Demek ki potansiyeli olan oyuncular lig farketmemişsin satılabilir.
Ben Türkiye'den oyuncu satılamaz veya bizden satılamaz demedim ki. Zaniolo bu parayı eder miydi sizce çıkış maddesi bu olmasa yine 35 40 milyonlar mı konuşulacaktı yani? Donesi nedir bence sadece çıkış maddesi bu olduğu için bu miktar konuşuluyor daha önce 35 milyon verildiğine dair bir veri yok bildiğim kadarıyla Bournemounth 20 milyon önermişti yanılmıyorsam

Kimse stoper söylemiyor ama Allah korusun olası ceza sakatlık durumunda yedekte Kaan ve Emin var sadece. Oraya güzel yedekleyecek birisi lazım. Nelsson ve Abdulu de dinlendiririz ara ara.

Zaha fb'yi beğenmediği için ve gelmek istemediği için 10 mio çekmiş onlara bize yarı fiyatına imza attı. İllegal bir şey varsa buyursun ispat etsinler. Galatasaray markası ve UCL opsiyonu varken fb kim yahu tabi ki oyuncunun maaş talep skalası değişim gösterecektir.

Birde dava etmeyelim diye muhabir üzerinden yapıyor açıklamaları Ali cabbar koç.. bunlar çok komik şeyler bu senede tepenize bineceğiz ama bekleyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt