Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fred konusunda tek ümidim o açıklama

fred iyi oyuncu da 30 yaşında adama 10 bonservis 3e yakın maaş ile 20 milyonu vermez diye ümit ediyorum

böyle bir paramız varsa kesinlikle daha başka seçenekler çıkar karşımıza
Bencede farklı seçeneklere bakıyor.ama olmazsda yapacak birşey yok fredde fark yaratır ligde..
Ama işte bizim asıl sıkintımiz orta saha nasıl olacak.ikili olursak sıkıntı olur gibi.Benim düsuncem iki tane sekiz almak daha hayırlı olur.birisi örnek fred biriside ofansı daha iyi bir sekiz.yok bu yedek kalacakmış yok bu sorun olacakmış onlar halledilir. O zaman her türlu formasyonda oynarsın.hic sıkıntı olmaz.
Yani iki tane iyi sekiz numara bizi ihya eder.ligde kaleci ve beklerdede zaman zaman yerli oynatmakda sıkıntı olmaz.cunku orta saha ve lleri uç muazzam olacak.

Nelsson o hatayı yapınca bir an dedim şu an ne sosyal medyaya girilir ne de foruma...

Gerçekten bazı konularda çok acayip tepkiler veriyoruz. Sakin olalım kalmak istiyorsa kalır çok gitmek istiyorsa da gönderilir zaten. Saçma sapan vibelerdan gitmek istiyor anlamları çıkarmak gerçekten komik.

Maç satma falan bunlar zaten çok çirkin söylemler.
Şu mac satma yorumları antu gibi sitelerde bulursun. Burada görmek uzucu

Torreiranın iyileştiği senaryoda mevcut orta saha play offlara kadar kazasız belasız gidebilmeli.8 numara işini aceleye getirmeye gerek yok transfer sezonunun sonuna doğru iyi fırsatlar çıkacaktır.

Zaniolo zu NUFC olursa engel olamayız maalesef

Yakışır da

İcardi, Wanda'nın yarın ki kan değerlerine doktorlar izin verirse yarın akşam gelir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu net olarak imkansız. İş eğer yarınki görüşme ile olacaksa yarın akşam burda olamaz herif.
1-mesafe
2-zaman dilimi
Jetle uçtu desek bir şekilde İspanya-fransa taraflarına iniş yapacak 1 saat durup tekrar havalansa en iyi ihtimal o herif 7 saat falan uçmak zorunda.
Şu an orada saat 12 civarı.
Sabahın 8inde rapor alıp doktorla konuşulsa falan bize göre öğlen 2 gibi yola çıkar(hiç zaman kaybetmediğini ele alarak havalimanına ışınlanırsa falan).

muhabirlerle ilgili kulüpten birinin açıklama yapması lazım,yalı bey sabuncu üzerinden tekel oluşturmaya calısıyor
gerçi yalı gidince hiçbiri kalmayacak

Erden Timur, sosyal medyada yazılan futbolcu isimlerinin, transferleri ciddi manada uzattığını açıkladı.

"Bir oyuncuyla ilgili 50-60 bin tweet atılınca, 'Çok almak istiyorlar. Zaten taraftar baskısı da var' diyorlar ve 'En iyisi biz direnelim' diyorlar."
Zaha geldigi gun,Joao felix hakkinda 98.000 twit atıldı.bu açıklama tesadüf olamaz.fred için dun twitler 10.000 bile bulmadi

İstersen Messi'yi getir takım dengeleri gereği sağa Rashica yazmak zorundasın. Hele sol bekte de defansif olarak zayıflamışsan.
Bunun mantığı ne tam olarak. Solda defansif zaaf varsa ona çözüm üretirsin sağı sağlam yapınca takımlar ne diyecek oo burada Rashica Boey var challenge amaçlı buraya hücum edelim mi diyecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt