Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demirbay anlatılanlar gibiyse sergionun yerli halı gibi yani bizde iş yapar , muhtemelen Salih Özcan'ın maliyeti çok daha fazla

yıllardır bulutlar üstünde gezdikleri , koyun gibi her söylenene inandıkları için şampiyon olamıyorlar zaten
bize gelince... bu sene evet, biraz aşırı şımarıkça tavırlar sergilemekle beraber genel olarak hep temkinli olmuştur taraftarımız.
bu sayede camia olarak başarısız başkanları göndermişizdir. bazıları süre alsa da..

ancak gerçekten de bu dönem güzel transferlerin verdiği ani yükselme ile, bazı isimleri beğenmemeler, kadrodaki oyuncularımızı göndermeye çalışmalar, yönetime suç bulmalar...
bu durum şımarıklık sınırını aşmıştır.

Bahsettiğim şey şımarıklik, şampiyon olamama değil, adamlar dün kazanmış, keyif almasını biliyorlar, sonu ne olur olmaz bilemem, bizde o yok, çok fazla sonuç odaklı olmaya başladık, şampiyon olamazsak sanki dünyanın sonu gibi hareket ediyoruz, halbuki bu sene şampiyonlar ligine kalmanın ve orada oynamanın keyfini çıkaralım, geçen sezon da herkes hesap yapıyordu, icardi rashica gidecek ama bir noktada ben, bu takımı izliyoruz işte seneye ne olur bilemem ama bu takımın keyfine varalım kafasına girdim.

8+3 maalesef çok el kısıtlıyor yani istikrarlı bir kadro oynatmamız çok zor olacak ligde. Çok iyi bir yabancı merkez alınırsa bu kural daha da zorlayıcı olacak. Bilemiyorum nasıl çözeceğiz bu mevzuyu rotasyon işi elbette önemli olacak ama istikrarlı bir kadro oynatamamak çok kötü bir durum. Sol beke Angelino ile ciddi bir hamle yapıldı onu da yedek bırakmak mümkün değil gerçekçi olursak Muslera'yı da yedek bırakmak zor nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Kerem Demirbay iyi bir seçenek olabilir ama yinede bu 8+3 denklemi zorlamaya devam edecek.
Sol bek Türk'e dönebilecegimiz en olais yer dediğin gibi bir zorlukla karşılaşırsak. Kazimcan sezonu iyi kapatmıştı. Devam ederse mecbur angelino bazı maçlarda yedeğe çekilir.

Fred'e €6m'den fazla verilmemeli bence. Hadi esnek ödeme planı ve bonuslarla €7.5m olsun

Çift haneli bonservisler ya süperstar diyebileceğimiz tarihte nadir karşımıza çıkacak fırsatlara (örn. Icardi) ya da ileride satabileceğimiz oyunculara (örn. Zaniolo) verilmeli

Maaşı da bi dünya olacak bu adamın sonuçta

daha çok
ne şampiyonu
1690476417200.png
hımına..
demiş gibi

erden timurun dun manchestera gitmesinden mutevellit ve konusmalarindan anladığım sanki fred ile anlaşma tamam.kulubu ile belli bi noktaya gelinmiş,ama sosyal medya falan derken direnmişler ve süreç uzamış.erden timur da buna sitem ediyor.hatta fred ve tüm transferler için sitem ediyor.rashica için bile.fabrizio bekleyelim

Yerli diye bitik keremi istiyorsunuz. Bir kaç maç sonra oynamayacak zaten bu kadar oyuncu varken sırf yerli diye kötü topçu oynatilmayacak heralde. Gerekirse kaleci yedek yerli olur.

Ali Koç Pogba'nin pesindeymis umarim çok fahiş bir maaşa bağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt