Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben takım isimlerini falan salladım kabaca aklımda kalan bir iki oyuncudan dolayı. 1-2 takım, 3-4 oyuncu mevzusu değil yani bu. Hadi diyelim bu çocuk özel yetenek falan filan. İtalya'nın orta sıra takımlarında 1 sezon, 1,5 sezon düzenli süre bulan genç oyuncuların değeri atıyorum 5m'dan çat diye 15-20m'a fırlayıvermiş. Sürüyle topçu var böyle. Abartılı geliyor bana bu rakamlar ve İtalyanlara pek güvenemiyorum açıkçası.
İlla dolandırıcılık yanı da vardır sonuçta Ali de genelde bunlarla iş yapıyor fakat İtalya ligi mühim bir lig. Öyle Alman Fransız liglerine benzemez buna parmak basmak isterim

O yüzden orada tutan adamın değerinde artış olması normal

adana maçı çevirir gibi

minimum berabere biter

1690481106425.webp

Yahu zaten biz o performansı bir daha hiç görmeyiz. Ama takım geçen sene belliyken roller isimler belliyken maceraya çok gerek yoktu. Neyse inşallah Cl'ye kalırız zira mali anlamda çok önemli.
Kalırız ya bi şekilde, 2 aksilik var torreiranin sakatlanması icardinin gelmemesi. Yoksa bu 2 adamın sahada olması bile aşırı fark yaratırdı. Zaha da sakatmış bi süre bekliycez artık takımın forma girmesini. Angelino falan gömenler olmuş oturmuş bi kadroyla yine asist kralı olur bu sene

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şöyle düşün
X futbolcu
Samsunspor a karşı oynayıp mı daha iyi piyasa yapar
Lazio,Roma ya karşı mı?
O takımların bu sene kötü olmasının pek bir önemi yok marka takımlar nihayetinde.

Bizim ligle kıyaslamadım birincisi. İkincisi böyle değer artışları istisna olması gerekir. Elbette çıkar yani arada bir iki tane kendini belli eden adam 1 sezonluk performansla bile ama bana önüne gelene o fiyatı dayıyorlar gibi geliyor. Avrupa görmüyor, şampiyonluk baskısı altında test edilmiyor, milli takımda sorumluluk almıyor henüz bu oyuncu ama Udinese'de, Sassaoulo'da, Lecce'de, Bologna'da 1 sezon düzenli oynayıp 3-5 gol katkısı vermek 15-20m'ları görmek için bu kadar ezbere yeterli olmamalı.

sen nerden biliyorsun yetersiz olduğunu madem? Ben ne yazdım da trolling filan yapıyormuşum durduk yere tahrik edici şeyler yazıp durma. Alman gereken ilaçlar filan varsa git iç şunları senle mi uğraşacağız burada. 2-3 cevap yazdık diye yine şımarıp abuk sabuk alıntılara başladın.
Çocuğu izlemedim, bilmiyorum. Çok emin konuştuğun ve epey kıdemli üye olduğun için samimiyetle düşünceni sordum, belki izleyip gördüğün bir şeyler vardır diye, tahrik etmek aklımdan bile geçmedi; belli ki hata etmişim, özür dilerim bayım. Selametle...

Bu Keremle ilgili adam daha 18 mayısta Uefa yarı finalinde 100 dk oynamış

20 mayıs gibi mi bitti fizik olarak

Zira o kadar bitik adam Mou takımına karşı 100 dk sahada kalamaz

geçen senmi biriniz sormuştunuz

kerem hoffenheimda 8/10 oynarken
levde 6/8 evrildi demiştim
yinede yaratıcı adam

şu ismi geçen topçular içinde türk olarak en iyi isim

orhan uluca suat serdar diyor
keremi gömüyor
kimsenin izlediği yok orhan ulucaya göre konuşuyorlar

suat serdar ise
herif barış özbek vol. 2
keremin kreatifliğinin %10 bile yok suatda

sırf biraz driblingi var diye karşılaştırdığı adamlara bak

ayriyeten orhan uluca hakkında fikirlerimi sorgular oldum
biraz menajerden komisyon işinin döndüğünü düşünmeye başladım şu versusda

Manchester 8 verecekken mi diretti🤔 ali naci ve scoifeld bir daha ucak bilgisi paylaşmayin sizin yuzunuzden transfer uzadi

Yetersiz falan diyoruzda Oliveira bu sene transfer olsaydı eksik parça tamamlandı falan derdik.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bizim ligle kıyaslamadım birincisi. İkincisi böyle değer artışları istisna olması gerekir. Elbette çıkar yani arada bir iki tane kendini belli eden adam 1 sezonluk performansla bile ama bana önüne gelene o fiyatı dayıyorlar gibi geliyor. Avrupa görmüyor, şampiyonluk baskısı altında test edilmiyor, milli takımda sorumluluk almıyor henüz bu oyuncu ama Udinese'de, Sassaoulo'da, Lecce'de, Bologna'da 1 sezon düzenli oynayıp 3-5 gol katkısı vermek 15-20m'ları görmek için bu kadar ezbere yeterli olmamalı.
bu takımlardan önceden çıkıp o dediklerini yapan yerlere gelen topçular da etkili.
Zagreb misal kıytırık bir ligde ama sattığı topçuların parasını bizim 3 büyükler 1 sezonda toplamda satamayabiliyor.
Bizim iyi fiyata satamama sebebimiz de bu olabilir.

Arkadaşlar affınıza sığınarak şu karşılaştırma sitesinin birebir karşılaştırmalarını buraya taşıyorsunuz ama tek başına bu istatistikler bir şey ifade etmiyor. Lig farkı, takım farkı, takım içindeki rol farkı, takımın oyun anlayışı bir sürü parametre var. Açıkçası hiç gerçekçi ve bu istatistikler üzerinden yorum yapılacak yapıda değiller. Yani Fredle, Oliveira nasıl kıyas edilebilirki. Yanlış anlaşılmasın Fred daha iyidir veya kötüdür demiyorum ama kıyas yapamazsın yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt