Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.716
- 101.900
- 5.238
Ekdkjsssk
Kvkk dan saplatacak kendine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekdkjsssk
İlla dolandırıcılık yanı da vardır sonuçta Ali de genelde bunlarla iş yapıyor fakat İtalya ligi mühim bir lig. Öyle Alman Fransız liglerine benzemez buna parmak basmak isterim
O yüzden orada tutan adamın değerinde artış olması normal
O ligi izleyenler Cl, Al, konferans kupası da izlemişler mi? Adamlar ambargo koydular Napoli hariç finale... Napoli çeyrek, Milan da yarı final yaptı Cl de...
Oha ben sen sandım öyle isim benzerliği mi olur lan...![]()
Ben de İtalyan topçu alacağıma Fransız topçu alırım (zaten İtalyanları ülke dışına çıkarmak da hayli zor oluyor) ama Serie A performansı Ligue 1 performansından çok daha önemlidirFransa ligi PSG faktöründen dolayı daha az rekabetçi ve zevksiz bir lig olsa da bence aslında tempo, atletizm ve Fransız genç oyuncu havuzu bakımından bence İtalya Ligi'ne kıyasla daha iyi referans artık. İtalya Ligi bizimki gibi bir lige dönüşmeye başladı. Büyük takımları bile küçülmek ve iddiasız kadrolara dönmek zorunda kalıyor, şampiyon olanın kadrosu dağılabiliyor vs... Geçen sene CL'de Avrupa'da ilerleyişleri kura şansı ve tesadüf biraz...
Nasıl bir şans ise tüm italyan takımlarına şans vurmuş.İzlemişler. Genelde kura şansı faktörünü ve o kupalara özel konsantrasyonla çıkmalarını ve biraz da maçlarda şanslarının yanında olduğundan dem vuruyorlardı. Napoli hariç. Bazı İtalyan takımları elenmenin kıyısından dönmüştü cidden alt turlarda ama hangi maçtı şu an hatırlayamadım.
Hocaya laf söylenmemesi şu an için işimize gelir. Geçen seneden çok daha zor Okan Hocanın işi kabul edelim. Hem CL hem lig hem de bu sefer daha büyük egolarla beraber daha zor bir kadro mühendisliği var. Şimdilik Okan Hoca (ki kesinlikle hatalıydı kadro seçiminde) yıpratılmazsa daha iyi olur.biraz sakinleşince spor programlarına baktım
zalgiris faciasını yaşatan hocaya hiçbir spor yorumcusu laf söylememiş
nelson suçlu olmuş
muslera suçlu olmuş
kerem olmuş
yunus olmuş
zaniolo olmuş
hatta angelino olmuş !?!?!? via reha kapsal
ama klmse hocaya laf söylememiş!
Tamam da birisi Hasan Hüsey açara karsi oynuyor digeri Bruyne ye karsi oynuyor
Bizim kadro ile hiçbir alakaları yok vallaFener ve yalı bey bize benzer kadro kurmaya çalışıyor ama bu seferde hoca faktörü ortaya çıkacak Hacı uzun vadede neler yapabilecek jesus kadar puan toplarmi bakalim
erden timur rashicayı elinden kaçırırsa ikinci burak elmas - gedson vakası olur.