- 6 Eylül 2014
- 93.879
- 64.685
- 4.608
Gelmesi lazım zaten. Şampiyonlar liginde torreira veya yanındakine birşey olunca oliviera ile mi cikacagiz ligde tanamda şampiyonlar Ligi'nde elek yaparlarVar bence. 2 ortasaha daha gelecek, biri gittikten sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmesi lazım zaten. Şampiyonlar liginde torreira veya yanındakine birşey olunca oliviera ile mi cikacagiz ligde tanamda şampiyonlar Ligi'nde elek yaparlarVar bence. 2 ortasaha daha gelecek, biri gittikten sonra
Gidecek adam için kalmak istiyor demezdi diye düşünüyorum.Her açıklamaya bu kadar inanmamak lazım.
İlk maçtaki hatadan sonra Nelsson gitmek istiyor deseydi yerin dibine gömerdi genius taraftarımız maçı sattı diye
gitti bişeyleri halletti fred ile,manchester ile ama son detaylar var belki.ondan kızdı toplantıda zaten
yani işte sosyal medyada taraftar oyuncu için 40.000 twit atmasın,bitmeden bişey yazmasınlar,sonra kulubü diretiyo ve süreç uzuyo falan dediNeyi kacirdim Sergen ? Kim neye kizdi ?
Gelmesi lazım zaten. Şampiyonlar liginde torreira veya yanındakine birşey olunca oliviera ile mi cikacagiz ligde tanamda şampiyonlar Ligi'nde elek yaparlar
30 olunca noluyorki. Gunayi neden yazdın brobelli ki fred ve kerem demirbay gelecek.
icardi 30 - zaha - 30 - fred 30 - kerem demirbay 30 - günay 32
pek mantıklı durmuyor ama bakalım.
Normalde zaten gitmek isteyen adamın fiyatı düşmesin diye gitmek istemiyor diye açıklama yapmak lazım tok satıcıyı oynamak için.Gidecek adam için kalmak istiyor demezdi diye düşünüyorum.
yani işte sosyal medyada taraftar oyuncu için 40.000 twit atmasın,bitmeden bişey yazmasınlar,sonra kulubü diretiyo ve süreç uzuyo falan dedi
Rashica konusunda büyük bir yanılma varRashica bir an önce aramıza katılsa güzel olacak. Ligin başlamasına da az kaldı.
Ben Nelsson için istenen tekliflerin geleceğini düşünüyorum, o yüzden kalacaktır.Normalde zaten gitmek isteyen adamın fiyatı düşmesin diye gitmek istemiyor diye açıklama yapmak lazım tok satıcıyı oynamak için.
Bunu demediğimiz için senelerdir değer altına oyuncu satıyoruz.
Tıpkı Zaniolodan rahatça 35 kazanabilecekken 25’e satalım diyen arkadaşlarımız gibi
Boey, Nelsson, Angelino, Torreira, Rashica, Kerem, Barış bunlarda yaş olarak iyi bence ortalama olarak iyi takımız. Tecrübeli futbolcular 30 civarı gayet makul gözüküyor.
30 olunca noluyorki. Gunayi neden yazdın bro
vallaha aynen şöyle dedi.Oyle tabi bir de ManU'yu ABD'li sirketler yonetiyor hala yanilmiyorsam. Onlar biraz daha pazarlikci olabiliyorlar, insani durumlardan ziyade. Erden'in isi oyle kolay olmayacaktirBirde ManU'dan oyuncu aliyoruz.
Biliyomseni de rtliyo ha
Bunları Arap takımlarına satabilirsinde başka oyuncuları satarız boşver renkdasaçıkçası 2 os transferinden biri bonservisli genco olsa okeydim.
ama os rotasyonu mertens ve oliveyra dahil bi tık can sıkıcı.
kaleci yedeğinin bi önemi olmadığını biliyorum, satılabilir asset olarak kıyasladığım için yazdım. bu isimlerin mali açıdan geri dönüşü çok zor.
Kaynak ver ulan yoksa bansouceeeeeeekkkkkk
souceeeeeeekkkkkk