Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmesi lazım zaten. Şampiyonlar liginde torreira veya yanındakine birşey olunca oliviera ile mi cikacagiz ligde tanamda şampiyonlar Ligi'nde elek yaparlar

Aynen oyle. Az once yazdim Baris, alin bir kagit soyle kafadan 18 bile degil 20 kisi yazin.. Ortasaha'nin en zayif halk olarak "kabak" gibi kaldigini gorursunuz ve dedigin gibi "aha bu oynar" diyebilecegimiz bir tek Torreira var her kulvarda. Oli dedigin gibi yine, ic saha maclarinda ok. Deplasman bazi maclar ve hepsi lig. 3.bir isim yok ve cok net acigimiz var. Oraya transfer. Ustune de klubeye lazim ki biri gidecektir. Bakalim :)

Gidecek adam için kalmak istiyor demezdi diye düşünüyorum.
Normalde zaten gitmek isteyen adamın fiyatı düşmesin diye gitmek istemiyor diye açıklama yapmak lazım tok satıcıyı oynamak için.

Bunu demediğimiz için senelerdir değer altına oyuncu satıyoruz.

Tıpkı Zaniolodan rahatça 35 kazanabilecekken 25’e satalım diyen arkadaşlarımız gibi

yani işte sosyal medyada taraftar oyuncu için 40.000 twit atmasın,bitmeden bişey yazmasınlar,sonra kulubü diretiyo ve süreç uzuyo falan dedi

Oyle tabi bir de ManU'yu ABD'li sirketler yonetiyor hala yanilmiyorsam. Onlar biraz daha pazarlikci olabiliyorlar, insani durumlardan ziyade. Erden'in isi oyle kolay olmayacaktir :) Birde ManU'dan oyuncu aliyoruz.

Rashica bir an önce aramıza katılsa güzel olacak. Ligin başlamasına da az kaldı.
Rashica konusunda büyük bir yanılma var

yani mutlaka kadroda olmalı ama burada 4-5 maç ardı ardına sövüldüğünü hatırlıyorum

gelince Zaniolo'dan iyi perf. vereceğini düşünenler sadece defansif açıdan haklıdır

Normalde zaten gitmek isteyen adamın fiyatı düşmesin diye gitmek istemiyor diye açıklama yapmak lazım tok satıcıyı oynamak için.

Bunu demediğimiz için senelerdir değer altına oyuncu satıyoruz.

Tıpkı Zaniolodan rahatça 35 kazanabilecekken 25’e satalım diyen arkadaşlarımız gibi
Ben Nelsson için istenen tekliflerin geleceğini düşünüyorum, o yüzden kalacaktır.

Boey, Nelsson, Angelino, Torreira, Rashica, Kerem, Barış bunlarda yaş olarak iyi bence ortalama olarak iyi takımız. Tecrübeli futbolcular 30 civarı gayet makul gözüküyor.

açıkçası 2 os transferinden biri bonservisli genco olsa okeydim.

ama os rotasyonu mertens ve oliveyra dahil bi tık can sıkıcı.

30 olunca noluyorki. Gunayi neden yazdın bro

kaleci yedeğinin bi önemi olmadığını biliyorum, satılabilir asset olarak kıyasladığım için yazdım. bu isimlerin mali açıdan geri dönüşü çok zor.

Oyle tabi bir de ManU'yu ABD'li sirketler yonetiyor hala yanilmiyorsam. Onlar biraz daha pazarlikci olabiliyorlar, insani durumlardan ziyade. Erden'in isi oyle kolay olmayacaktir :) Birde ManU'dan oyuncu aliyoruz.
vallaha aynen şöyle dedi.

'istedikleri fiyatı versek bile,bakıyolar oyuncuyu bunlar almayı cok istiyo,o zaman biraz bekleyelim diyolar dedi.'

sosyal medyayı gördüklerinden

açıkçası 2 os transferinden biri bonservisli genco olsa okeydim.

ama os rotasyonu mertens ve oliveyra dahil bi tık can sıkıcı.

kaleci yedeğinin bi önemi olmadığını biliyorum, satılabilir asset olarak kıyasladığım için yazdım. bu isimlerin mali açıdan geri dönüşü çok zor.
Bunları Arap takımlarına satabilirsinde başka oyuncuları satarız boşver renkdas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt