Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallaha aynen şöyle dedi.

'istedikleri fiyatı versek bile,bakıyolar oyuncuyu bunlar almayı cok istiyo,o zaman biraz bekleyelim diyolar dedi.'

sosyal medyayı gördüklerinden

Bak izlemedim ama bu tipik Amerikan kafasi ayrica Sergen. Ben de is yapiyorum ve kafalari bu yonde. Cok dogru soylemis.. Ilgiyi yakaladilar mi, hele ki bizim gibi "camiasi olan" bir ekipseniz, adamlar bunu sonuna kadar kullanir. Normalde, Fred'i istemiyorlar bunu hepimiz biliyoruz o da zaten ayrilacaktir. Bakalim, bilek guresini kim nasil ne zaman kazanacak/kaybedecek. Zaniolo takasi olasiligi yazmisti bir renkdas, umarim olur cok dogru bir hamle olur ancak yine paramizi korumaliyiz.

Kerem Demirbay'ı alıyosak alınacak diğer orta sahanın daha genç olması taraftarıyım.Şu kadro kalitesi içerisinde 1-2 genç atmamız lazım,işleyen yapıda parlamama ihtimalleri yok gibi bi şey.Geçen sene giresunda oynayamayan emre taşdemir bile iyi görünmüştü.Scoutlar bulsun Nelsonun 8 versiyonunu gerekirse verelim 10-12 bonservis.

Bak izlemedim ama bu tipik Amerikan kafasi ayrica Sergen. Ben de is yapiyorum ve kafalari bu yonde. Cok dogru soylemis.. Ilgiyi yakaladilar mi, hele ki bizim gibi "camiasi olan" bir ekipseniz, adamlar bunu sonuna kadar kullanir. Normalde, Fred'i istemiyorlar bunu hepimiz biliyoruz o da zaten ayrilacaktir. Bakalim, bilek guresini kim nasil ne zaman kazanacak/kaybedecek. Zaniolo takasi olasiligi yazmisti bir renkdas, umarim olur cok dogru bir hamle olur ancak yine paramizi korumaliyiz.
zaniolo 35 milyonluk oyuncu,o acıdan olmaz.sacma olur 30 yasındaki fred için.1 sene sözleşmesi kaldı fredin bi de.fredin edecegi su an en fazla 7-8 milyon abi.

ciddi ciddi sergen zerenle mi konuşuyorsunuz yav

Rashica konusunda büyük bir yanılma var

yani mutlaka kadroda olmalı ama burada 4-5 maç ardı ardına sövüldüğünü hatırlıyorum

gelince Zaniolo'dan iyi perf. vereceğini düşünenler sadece defansif açıdan haklıdır

Lig boyu beraber oynayan bir takım vardı son maçlarda Rashica açtığı ortalarda Icardi o ortanın geleceğini çok iyi biliyordu. Mesela Beşiktaş maçı ya da Ankaragücü dep bizde öyle orta açacak başka oyuncu yok ve çizgi oyuncusu olarak değerli bir oyuncu. Birbirlerini tanıyan oyuncular demek oyun ezberi demek bu yönden bile Rashica transferi önemli hal alıyor.

Bu sene geçen senenin de üstünde skor katkısına ulaşabilir sezon içi salgına yakalandı salgın sonrası performansı düştü liglere uzun ara verildi o da bence fiziksel açıdan sezon boyu %100 olamadı ki buna rağmen çok iyi performans sergiledi.

Kalıcı başarı istiyorsak sadece hücumla olmaz hem defans hem ofansif dengeyi sağlamak lazım.

skysport ve fabrizio birbiri ile baglantılı mı ayrı mı

Rashica konusunda büyük bir yanılma var

yani mutlaka kadroda olmalı ama burada 4-5 maç ardı ardına sövüldüğünü hatırlıyorum

gelince Zaniolo'dan iyi perf. vereceğini düşünenler sadece defansif açıdan haklıdır
rashica elden kaçarsa gedson v2 olur. erden timur burak elmasın dustugu hataya dusmez.

Erden başkan sitem etmekte haklı ama gününüz iletişim çağında bunun önüne geçemez hiç bir şey malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt