Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.882
- 36.377
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallaha aynen şöyle dedi.
'istedikleri fiyatı versek bile,bakıyolar oyuncuyu bunlar almayı cok istiyo,o zaman biraz bekleyelim diyolar dedi.'
sosyal medyayı gördüklerinden
Niye öyle uzatıp milleti heyecanlandırıyorsun terbiyesiz herifduyum mu dedik bilader
Niye öyle uzatıp milleti heyecanlandırıyorsun terbiyesiz herif
zaniolo 35 milyonluk oyuncu,o acıdan olmaz.sacma olur 30 yasındaki fred için.1 sene sözleşmesi kaldı fredin bi de.fredin edecegi su an en fazla 7-8 milyon abi.Bak izlemedim ama bu tipik Amerikan kafasi ayrica Sergen. Ben de is yapiyorum ve kafalari bu yonde. Cok dogru soylemis.. Ilgiyi yakaladilar mi, hele ki bizim gibi "camiasi olan" bir ekipseniz, adamlar bunu sonuna kadar kullanir. Normalde, Fred'i istemiyorlar bunu hepimiz biliyoruz o da zaten ayrilacaktir. Bakalim, bilek guresini kim nasil ne zaman kazanacak/kaybedecek. Zaniolo takasi olasiligi yazmisti bir renkdas, umarim olur cok dogru bir hamle olur ancak yine paramizi korumaliyiz.
t.geçebiliriz. 500bine oyna yada antrenör ol.Sözleşme uzatmasalar bari
ciddi ciddi sergen zerenle mi konuşuyorsunuz yavBak izlemedim ama bu tipik Amerikan kafasi ayrica Sergen. Ben de is yapiyorum ve kafalari bu yonde. Cok dogru soylemis.. Ilgiyi yakaladilar mi, hele ki bizim gibi "camiasi olan" bir ekipseniz, adamlar bunu sonuna kadar kullanir. Normalde, Fred'i istemiyorlar bunu hepimiz biliyoruz o da zaten ayrilacaktir. Bakalim, bilek guresini kim nasil ne zaman kazanacak/kaybedecek. Zaniolo takasi olasiligi yazmisti bir renkdas, umarim olur cok dogru bir hamle olur ancak yine paramizi korumaliyiz.
Rashica konusunda büyük bir yanılma var
yani mutlaka kadroda olmalı ama burada 4-5 maç ardı ardına sövüldüğünü hatırlıyorum
gelince Zaniolo'dan iyi perf. vereceğini düşünenler sadece defansif açıdan haklıdır
ciddi ciddi sergen zerenle mi konuşuyorsunuz yav
rashica elden kaçarsa gedson v2 olur. erden timur burak elmasın dustugu hataya dusmez.Rashica konusunda büyük bir yanılma var
yani mutlaka kadroda olmalı ama burada 4-5 maç ardı ardına sövüldüğünü hatırlıyorum
gelince Zaniolo'dan iyi perf. vereceğini düşünenler sadece defansif açıdan haklıdır
zaniolo 35 milyonluk oyuncu,o acıdan olmaz.sacma olur 30 yasındaki fred için.1 sene sözleşmesi kaldı fredin bi de.fredin edecegi su an en fazla 7-8 milyon abi.
Guardian ile bağlantısı vardıskysport ve fabrizio birbiri ile baglantılı mı ayrı mı
zaniolo cengizin yedeği idi diyor redondo yaaa