- 23 Temmuz 2011
- 75.688
- 51.178
- 4.843
10 milyon euronun 30 milyon tl olduğu zamanları ne zaman görecez rengim.Fabritzyo icardiyi aldigimizi yazmis. 10 milyon vermisiz . Ins dogrudur.
0 mı atalım illa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon euronun 30 milyon tl olduğu zamanları ne zaman görecez rengim.Fabritzyo icardiyi aldigimizi yazmis. 10 milyon vermisiz . Ins dogrudur.
Hayır ben 10 numara transferini elzem olarak görenler için söyledim bunu. Bana kalırsa da 8 önemli. Bu şekilde 10 ihtiyacı olan maçlarda maç içerisinde pozisyon değişikliği ile zaha bu bölgede forvet arkası olarak kullanılabilir.Ama aynı oyuncu boş alanlara koşu konusunda da elit bir oyuncu olduğu için zaman zaman onu koşturacak adam da lazım orta sahaya. Tabi bu artık 10 no olamaz gibi, 8 numara olmalı. Zahayı alıp sadece klasik 10 numara gibi kullanmak da abes olur çünkü, 10 numara alsaydık o zaman.
Muhtemelen 10 sene sonra iki 0 atarız. Gecen rus bir karının videosu vardi 60 bin euro bozdurmuş iki çuval para vermişler ben bunu nasıl taşıyacağım diyordu.10 milyon euronun 30 milyon tl olduğu zamanları ne zaman görecez rengim.
0 mı atalım illa.
Business uçunca bile insan sanki kısa bi uçuş yapmış gibi oluyor,15 saat ucak yolculugu yaptigimi düsününce daraliyorum
İnternet falan var midir acab
Ula Neco hayatında hiç 100 bin insanı bir arada gördün mü. O kadar insan ne kadar yer kaplar biliyor musun.en az 100 bin olur gece orada
var var hatta10 bölüm aşk-ı memnu atacakmış gelene kadar.15 saat ucak yolculugu yaptigimi düsününce daraliyorum
sen hayatinda en az 5 kere 10 saatlik ucus yapmissindir , kastamonu - galatasaray macini bile 5 televiziyonla izleyen adamsin yeme bizi15 saat ucak yolculugu yaptigimi düsününce daraliyorum