Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cl de ayrı ligde ayrı 11 en son yine yabancı sınırından ötürü eboue nin ligde 2 ay oynamayıp cl de oynamasıyla filan sonuçlanmıştı. O yüzden kaliteli yerli transferi şart malesef. Salih özcan mı olur kerem demirbay mı bilemiyorum ama, 1 maç angelinoyu 1 maç zanioloyu vs. kesersek sıkıntı yaşayabiliriz takım zaten geç form tutuyor genelde.
Mancini'nin ilk geldiğinde bu sorunu çok kötü yaşamıştık. Adam nereye geldiğine şaşırmıştır muhtemelen.

Sen git Juventus deplasmanında şu kadroyla 2-2 oyna.

Muslera
Eboue Semih Chedjou Balta
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Riera
Drogba

Sonra hafta sonu Akhisarspor karşısında yabancı sınırı yüzünden böyle bir kadroyla oynama zorunda kal ve kaybet.

Muslera
Eboue Zan Chedjou Balta
Yekta Ceyhun
Sabri Sneijder Burak
Drogba

Yanlış hatırlamıyorsam sakatlık sorunları da vardı sanırım ondan Selçuk ve Melo oynayamamıştı bir de Semih.

6 yabancı olduğu dönemler tam bir kâbustu cidden.

inş ismaile güvenir bu salaklar bu arada, taylan kadar bile topçu değil

Muslera giderse 2 adayım var.

Yabancı
Albant Lafont
Bazunu

Yerli
Deniz Dilmen
Doğan Alemdar

Keşke gelse.bütün yabancı sınırı problemimiz çözülürdü. piyasadaki alınabilecek yerlilerden en iyisi günay bence, onu almak gerek
Günay'ı tip ve karakter olarak sevmiyorum. Aklıma Orkun Usak falan geliyor böyle gergin telaşlı kaleciler görünce.

Halil Özer 30 sene Galatasaray muhabirliği yaptı. Haber neredeyse gazeteci orada. Yeni nesle özgü bir durum sadece tuttuğu takımın muhabirliğini yapmak.

Aslına bakarsanız twitterdaki tutumlarından dolayı dedim ben onu. Normalde tabiki gazetecilik ve holiganlığı ayıramayan çok tip var. Whatsapp gazetecileri var artık bu ülkede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt