- 15 Nisan 2010
- 21.257
- 5.445
- 1.858
Bence de vermezler, ama boklamaya gerek de yokUğurcanı vermiyorlar ve vermezler boşa zaman israf etmeye gerek yok. nekadar inatçı olduklarını biliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de vermezler, ama boklamaya gerek de yokUğurcanı vermiyorlar ve vermezler boşa zaman israf etmeye gerek yok. nekadar inatçı olduklarını biliyoruz
Cumaya gitte dua etUçak, okyanusa açıldı. Dualar ile getirelim
mhy veya ismaildense kalede altay orta sahaya yabancı çok daha mantıklıCengiz'i alıp o sorunu çözmek istiyorlar
Ferdi
Cengiz
Mhy veya İsmail Yüksek düşünüyorlar
O yüzden yabancı kaleci istiyorlar
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
23. Hafta ligi bitirmiş olabiliriz Zaha icardi derken baya fark attıkBizim takım 23.hafta gibi havlu atar
Mancini'nin ilk geldiğinde bu sorunu çok kötü yaşamıştık. Adam nereye geldiğine şaşırmıştır muhtemelen.Cl de ayrı ligde ayrı 11 en son yine yabancı sınırından ötürü eboue nin ligde 2 ay oynamayıp cl de oynamasıyla filan sonuçlanmıştı. O yüzden kaliteli yerli transferi şart malesef. Salih özcan mı olur kerem demirbay mı bilemiyorum ama, 1 maç angelinoyu 1 maç zanioloyu vs. kesersek sıkıntı yaşayabiliriz takım zaten geç form tutuyor genelde.
beni almıyorlar içeriCumaya gitte dua et
Halil Özer 30 sene Galatasaray muhabirliği yaptı. Haber neredeyse gazeteci orada. Yeni nesle özgü bir durum sadece tuttuğu takımın muhabirliğini yapmak.Bu arkadaş da nasıl BJK'lı anlamadım gitti.
Fenerbahçe Şubat'ta gocukla şampiyon olur.Bizim takım 23.hafta gibi havlu atar
Keşke gelse.bütün yabancı sınırı problemimiz çözülürdü. piyasadaki alınabilecek yerlilerden en iyisi günay bence, onu almak gerekBence de vermezler, ama boklamaya gerek de yok![]()
Günay'ı tip ve karakter olarak sevmiyorum. Aklıma Orkun Usak falan geliyor böyle gergin telaşlı kaleciler görünce.Keşke gelse.bütün yabancı sınırı problemimiz çözülürdü. piyasadaki alınabilecek yerlilerden en iyisi günay bence, onu almak gerek
Gs düşmanıdır, gazeteci falan değilHalil Özer 30 sene Galatasaray muhabirliği yaptı. Haber neredeyse gazeteci orada. Yeni nesle özgü bir durum sadece tuttuğu takımın muhabirliğini yapmak.
İnşallah Ismail'e güvenip 6 numara almaz bu salaklar.Cengiz'i alıp o sorunu çözmek istiyorlar
Ferdi
Cengiz
Mhy veya İsmail Yüksek düşünüyorlar
O yüzden yabancı kaleci istiyorlar
Halil Özer 30 sene Galatasaray muhabirliği yaptı. Haber neredeyse gazeteci orada. Yeni nesle özgü bir durum sadece tuttuğu takımın muhabirliğini yapmak.
Xavi iniesta Messi bizde olsa tefe konur muydu reis