Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip bir lig bekliyor bizi
Dediğin ilk 4 takım + ADS için geçerli sadece.

Dün baktım da Anadolu takımlarında zerre para yok. 4 büyükler dışında kalan 16 takımda 500 bin € veya üstü bonservis ödenerek transfer edilen futbolcu sayısı tam tamına 5. BEŞ.

Iki tanesi zaten ADS'nin Onyekuru(3,5) ve Gravillon (2,5) transferleri. Diğer üçünün iki tanesi birer Milyon € ile Alanya transferleri, son isim ise 500 bine Sivas'tan Antalya'ya giden Erdoğan.

Anadolu takımları maddi olarak aşırı kötü durumdalar. Ama hepsine sonuna kadar müstehak, yabancı sınırını savunmaya devam etsinler. Hepsi daha da beter olur inşallah.

Hukuk fakültesinden sınıf arkadaşım, değerli dostum Yargıtay üyesi ve TFF Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç bu sabah vefat etti. Mekanın cennet olsun can dostum
Başınız sağ olsun renktaş

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Sevenlerine sabırlar dilerim

Yerli sorununa bir çözüm daha ekledik. Y. Demir'e de ihtiyaç ve kontenjan kalmadı artık. Pişip gelsin

Ulan ne güzel cengizi alıp gömeceklerdi bütün parayı ya, kim girdi bunların aklına tete diye.

Çocuk müthiş bişi, almasınlar sakın.

galatasarayda-icardi-belirsizligi-1676467044137.jpg

Adam Icardi ile geliyordur işte
Tamam transferlerde yardımcı oluyor da Icardi gibi bir ismin yanında o da kendini göstermek isteyecektir haklı olarak

Ayni ucak ile gelmiyor ama. Normalde Gardi oyuncular ile ayni ucak ile geliyordu. Bir ihtimal, düsük olsa da, cifte imza olabilir bence bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt