Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete kim arkadaş ya bu mallar valla transfermarktı açıp piyasa değerine göre istiyor adamı :d piyasa değeri 5-6 milyon olsa yalı kuşuna küfür ederlerdi :d

stadda taraftarla imza töreni ve maç öncesi koreografi kadar uğursuz çok az şey var bunu hala göremeyen gs camiasını esefle kınıyorum

ulan şunların arasından hangi topçudan hayır geldi falcaoyla lemina gibi 2 adam sakatlanmaktan top bile oynayamadı
Endişeni bir nebze anlamaya çalışıyorum ama devamlı bu konu hakkında olumsuz yazarak siz daha çok çağırıyorsunuz.

Real Madrid Arda Güler'e stadyumda tören yaptı, keza zamanında Atletico Madrid'de bizim Arda'ya yapmıştı.

Bunlar tanıtım amaçlı, belki de stad sponsoru bile istemiş olabilir. SkySports muhabirinin tanıtımda kullanılması bile o kanalde kaç kez haber olarak çıkmamıza neden oldu.

Bir diğer olumsuzlukta Koreografi yapılan maçı kazanamıyoruz mevzusu, onda beni bile inandırdınız neredeyse. Cumhuriyet Bayramı - Alanya maçı nedeniyle.

İmza töreni yapılır zaten her futbolcuya, bunu toplu olarak taraftarla bütünleşecek şekilde yapmakta bir sıkıntı görmüyorum. Çarşamba günkü maçı da inşallah etkilemez, benim aklım tamamen orada.

man utd. neden fred'den çıkmak istiyor gibi bir görüş hakim, teknik ekipten felan bir açıklama mı geldi?

fred geçen sezon ten hag ile manchesterdaki en iyi sezonunu geçirdi. en kötü rotasyonda tutmak isteyeceklerini düşünüyorum.

30 yaşında bir oyuncu icardi değilse 10 mil € üstü bonservis verme lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.

man utd. neden fred'den çıkmak istiyor gibi bir görüş hakim, teknik ekipten felan bir açıklama mı geldi?

fred geçen sezon ten hag ile manchesterdaki en iyi sezonunu geçirdi. en kötü rotasyonda tutmak isteyeceklerini düşünüyorum.

30 yaşında bir oyuncu icardi değilse 10 mil € üstü bonservis verme lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.
Amrabat'ı alacaklar oraya Fred'i gönderip

adamların yurt dışı kampına katılmadı rengim , bir nevi kadro dışı şuan. rotasyonda düşünülmüyor gibi .

açıklamalarında da herhangi bir sakatlık vs demediler. kişisel sebeplerle dediler. transfer görüşmeleri yapmak için işte bi nebze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt