Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha sağ kanat Kerem ise sol kanat oynar bence bunun dışındaki diğer tüm seçenekler macera olur. Zaha'nın son dönemde daha çok solda oynadığı doğru ama kariyerinde en çok sağ kanatta oynamış yani oraya alışkın. Kerem ise sol kanat dışında zaten hiç oynamadı sayılır hele merkezde falan oynaması şu aşamada çok zor. Sistemin 4-2-3-1 olduğu bir durumda en optimal seçenek budur.
Zaha son senelerde hemen hemen sağda hiç oynamamış. Bizim Barış Alper gibi forvet arkası daha mantıklı. Kerem sol, Zaha ikinci forvet - forvet arkası, sağ taraf Zaniolo - Rashica

-----Zaha----------------Zaniolo---------------------Kerem-----

---------------------------İcardi-----------------------------------

OR

-----Cengiz---------------Tadic----------------------Tete---------

---------------------------Dzeko-----------------------------------

Gardhi, Dominguez mi yoksa şu lecce lş bebeyi mi bağladı acaba

bu kadar hücum ağırlıklı oyuncu varken tüm sorunları 1 oyuncuyla çözemeyiz. yani 8 numaraya guendouzi tipi bir oyuncu da alsak problem yaşayacağız.

hem zaniolo hem zaha bekini takip eden oyuncular değil. kerem yine 10 numarada bir nebze tolere edebilir. ama zahayı pek koşturabileceğimizi sanmıyorum. aynı şekilde icardi de pres başlatması vs. okey ama orta sahaya kadar gelip savaşacak bir santrafor değil.

en mantıklı senaryo angelino sahadayken boeyi geride tutup topa sahip olduğumuzda 3'lü bir defans bloğu oluşturmak. torreiraya'da merkezi emanet edeceğiz. bu kadroyla geçiş ve direkt oyuna karşı zaafiyetimizi bir nebze boeyi geride tutarak tolere edebiliriz.

Son iki transfer döneminde görülen, bu yönetimin daha doğrusu Erden başkanın olduğu yönetim, oyuncu ikna etmede müthiş işler cikariyor. Harika bir pr yapılıyor. Her zaman dile getirdiğimiz alt yapı problemini de bu yönetimin cozecegine inanıyorum. İnşallah 2 yılda bir 1 oyuncuyu en azinda rotasyonda siritmayacak şekilde yetiştirebilen bir sistem kurabiliriz.

1690546659466.webp

adettendir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt