Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Turap'ı bende çok merak ediyorum Şükrü

Bir de dikkatimi çekti biz çok mu az hazırlık maçı oynuyoruz

Daha önceki zamanlarda doya doya izleyebilirdik altyapıdaki çocukları

Okan geldiğinden beri doğru düzgün hazırlık maçı oynamıyoruz sankim

Mesela 2011-2012 senesi Terim ile liverpol filan çok iyi hazırlık maçları oynamıştık
Lig ve Avrupa kupaları bu kadar erken açılmıyordu ..

Mesela 2011-2012 senesi Terim ile liverpol filan çok iyi hazırlık maçları oynamıştık
Pandemiden beri doğru düzgün hazırlık dönemi geçirmiyoruz ki. İki hafta kamp yapıyoruz lig başlıyor. Eskiden uzun uzun kamp dönemleri olurdu, iki ayrı kapma giderdi takım vs.

Bana kalsa Morutan o noktada Mertens ile birlikte kullanılabilir

her bölgeye trasnsfer yapamayız sonuçta
Keremin oyun stili ile oli nin ki karbon kopya o sebeple dedim onu.Diğer hususta mertensin rolü çok kritik morutanın altından kalkabileceğini düşünmüyorum o bölge için oyun zekası sakinlik ama daha önemlisi top kaybını en az yapan oyuncu lazım.

5.3 Milyon Euro + 3-3.5 Milyon Euro toplam sponsor mu yoksa

5.3 Milyon Euro yıllık maliyetin 1.3 vb gibi her sene bir kısmını sponsor mu olacak acaba?

Shempiyinz Lige düzenli olarak direk katilacagimiz günler geldiginde bol bol hazirlik yapariz ancak reyiz.

Ikinci turdan katiliyoruz ve temmuzun ortasindan agustos sonuna kadar 6 eleme maci oynamak zorunda kaliyoruz + lig var agustos ortasi. Simdi ki ülke puani ile cok zor malesef.

Ya hu bizde Zaha var niye konuşmuyor kimse ulan Zaha gibi bir adam arada kaynadı resmen inanılmaz bi seviye. Delici taraftarı coşturan kanat taraftardan karşılık aldıkça iyice coşacak öte yandan UCL motivasyonu tavan çok hevesli oraya da. PL yi süpürmüş ve taraftar görecek bir delici kanadın burda ne yapabileceğini düşünün. Bütün sezon zahayı konuşursak kimse şaşırmasın. Ama öyle bi gündemdeyiz ki vakit ayıramıyoruz Maşallah Cimbomuma.

Icardi'nin ucak'ta an itibariyle dinledigi sarki. Süper Kupa'nin tarihini sormus birde Erden Timur'a.

Teyite gerek olmayan bilgi.

Ya hu bizde Zaha var niye konuşmuyor kimse ulan Zaha gibi bir adam arada kaynadı resmen inanılmaz bi seviye. Delici taraftarı coşturan kanat taraftardan karşılık aldıkça iyice coşacak öte yandan UCL motivasyonu tavan çok hevesli oraya da. PL yi süpürmüş ve taraftar görecek bir delici kanadın burda ne yapabileceğini düşünün. Bütün sezon zahayı konuşursak kimse şaşırmasın. Ama öyle bi gündemdeyiz ki vakit ayıramıyoruz Maşallah Cimbomuma.
Unuttuğum bir şeyde artık zirveye oynamanın motivasyonu da olacak ve kariyerinde ilk kez safkan bir 9 numara ile oynayacak şimdiden vereceği katkı ve üreteceği G/A oranı heyecan uyandırıyor. Palace da asistleri harcandı, 9 numara iyi besleyemedi burda Icardi ikisini de yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt