Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç derken 23-26 yaş arasında diyorum. 30 üstü alırsan bir daha satamazsın 2 sene sonra yine adam ararız yerine
Ya artik 30-32 yasli degil futbolda. O eskidendi. Göruyoruz modrici fln. Topcu kendine bakarsa 34-35e kadar rahat performans verir

Satamayiz diyoruzda hani bu sene guya nelson boey falan 20ustu satiyorduk. Adam gibi teklif bile gelmedi

hiç utanmada yok adamlarda.zaha,icardi gelirken bitane bişey yazmadılar.şimdi de terimsports ve yaz boyunca susan samiyen haber denen fındık fredi yalanlıyor.

nerdeydiniz koca yaz ?hala üfürüyolar.hani nerde erden beyin ucagındaki kişiler terimsports bey

5.6 milyon görüntülemeye 212 K beğeni nedir?

iş yoğunluğundan pek yazamadım sadece takip ettim forumu gardi reis uçaktaymış istermisiniz hafra sonu imza töreninde taraftara sürpriz olarak felix veya dybala indirsinler

keyfim meyfim kalmadı ya bu yavsak duyumcualr yuzunden. yaz boyunca sustular.erden bey manchestera gelince ucak dolu dediler.yalan cıktı.hala üfürüyolar

ben cıkayım en iyisi forumdan.emre kaplan,terimsports,samiyen haber göremeye tahammülüm yok.bitane bişey bildiler mi desen yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt