Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla benim keyfim falan kalmadı.ortasaha işi ciddi,kimse farkinda değil.fred olmasin bu olmasın derken ortada sap gibi kalacagiz.isim bilyosalar söylesinler, koskoca skyaportu yalanlamasinlar.manchestra kimsenin hatri icin gitmedi erden timur?bütün yaz bitane isim bilemediler,utanmadan konuşuyorlar ortalık gaza gelmisken. bunlarin belası ben olacagim

Erden başkan birine parayı gomecez dediğine göre bu oyuncu kesinlikle 8 numara olmalı tartışmasız birini almamız sart

İdeal olarak bize 6 ve 8 numarayı çok net oynayabilecek, 10 numaraya koysan sırıtmayacak yetenekte ve tercihen stopere koysan da güven verecek nitelikte bir komple orta saha lazım... :D

Bizimkiler Dominguez'i alabilir. Hem Arjantin'li hem de yaşı uygun. Sonradan satılabilir de.

Neyse fabriziodan,skysportdan devam,çok şükür kime güveneceğimizi bilyoruz

Bu 6 bize 8 lazım
6 daha elzem de bize uyan bir 6 mı bilmiyorum, tanımıyorum adamı. Ayağı temiz, oyun zekası ve atletizmi yeterli ise, olası F/P oranı da iyiyse kabulümdür; beğenilen biri diye kalmış aklımda. Yalnız işte Demirbay veya Salih ile OS yı yerli kontenjanından çözmeye çalışıyor olmamız düşündürüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt