- 1 Ağustos 2014
- 63.031
- 73.294
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olmuyor 2 tane çapa ile atamıyorsun rakipleri 8 kişi ceza sahasında oluyor. Oliviera tipi oyuncu önemliİlle de onların açmasına gerek yok ki. Icardi, Zaha, Zaniolo, Kerem, Mertens, Bakambu, Barış, Yunus, Halil, gelirse Rashica, gelirse 10 numara gibi hücum opsiyonları var. Bunlardan herhangi dördünü harmanlayıp sahya sürüp kilidi açmak işi ise hocaya kalmış
Bence böyle bir hücumla oynayacaksak sürekli geçiş yememenin yolu Ndidi gibi birini almaktan geçiyor. Ha o kadar dinamik ama aynı zamanda pasör bir herif bulunursa onu alalım ama hayli zor görüyorum bunu
Info için teşekkürlerBeyler
DEMIRBAY GS‘da!
DEMIN HABERI ALDIM. Ersin Akan bosuna Istanbul diye paylasmaz.
8 nomuz hayirli olsun. Kaynak sormayin adminlere felan yazarim gerekirse
Fred yerine Torreira yokken oynayabilecek bir oyuncu almak daha mantıklı o halde.Berkan oynar
Dm ye geldi noldu ki orda tobe yarabbimusap radardan çıktı
Berkanin öyle çevre kontrolü pek iyi degil. Oynamak için oynarBerkan oynar
Her mevkiye hem 11 yabancı hem yedeğe yabancı koyamayızFred yerine Torreira yokken oynayabilecek bir oyuncu almak daha mantıklı o halde.
Anlamadın diye düşünüyorum.Her mevkiye hem 11 yabancı hem yedeğe yabancı koyamayız
Berkanı ben de beğenmiyorum ama her yere yabancı alamayız diye düşünüyorumAnlamadın diye düşünüyorum.
Berkan yerine değil Fred yerine öyle birini alalım dedim.Berkanı ben de beğenmiyorum ama her yere yabancı alamayız diye düşünüyorum
Bide melo off offO değil de Sneijder şu takımda neler yapardı be.