Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle olmuyor 2 tane çapa ile atamıyorsun rakipleri 8 kişi ceza sahasında oluyor. Oliviera tipi oyuncu önemli
Valla benim beklentim Gio Reyna ya da Sergio Arribas gibi birinin gelmesi. Zaha, Kerem veya Zaniolo'nun iyi forvet arkası performansı vermesini epey zor görüyorum; bunların içinde bunu en iyi yapacak adam da Kerem bana göre, fakat o da karar verme mekanizmasındaki yetersizlikler, savrukluk ve top kontrol etme özrü ile o işi kotaramayacak. Hücumları bu gelecek isim üzerinden döndürürüz ya da plan değiştiririz, başka çıkar yol görmüyorum. Orada Rashica veya Barış da oynayabilir ama onlar da kapanan takımlara karşı daha kötüler.

En kötü ihtimalde Mertens bacakları izin verene dek bu işi yapar onun bizi taşımasını umarız. Bu kadar her şeyi yapabilecek bir sekiz numara bulmamızı o kadar zor görüyorum anlayacağın, zaten dünyada da pek örneği olan bir şey değil orta saha yükünü iki topçunun taşıyıp bunlardan birinin maestro olması.

Fred yalanmış?

Bari genç biri alınsa orta sahaya
Yalan değil tabiki,haluklarinda da dedigi gibi 1 numarada o var.emre kaplan henüz bisey yok diyince,erden timur ucakla manchestra gidince yalanlar soyleyen terimsports ve bütün yaz ortada olmayan samiyen henüz anlaşmaya yakınlık yok gibi şeyler ufurdu

hemen fred için samiyen kolpacısının italya iddialarına bi bakalım

roman renato sanchesi alıyor
milan yunus musayı aldı valenciadan yeni
lazio luis alberto ile sözleşme yeniledi.zakharyanın peşinde.gedsonla ilgileniyor.

Valla benim beklentim Gio Reyna ya da Sergio Arribas gibi birinin gelmesi. Zaha, Kerem veya Zaniolo'nun iyi forvet arkası performansı vermesini epey zor görüyorum; bunların içinde bunu en iyi yapacak adam da Kerem bana göre, fakat o da karar verme mekanizmasındaki yetersizlikler, savrukluk ve top kontrol etme özrü ile o işi kotaramayacak. Hücumları bu gelecek isim üzerinden döndürürüz ya da plan değiştiririz, başka çıkar yol görmüyorum. Orada Rashica veya Barış da oynayabilir ama onlar da kapanan takımlara karşı daha kötüler.

En kötü ihtimalde Mertens bacakları izin verene dek bu işi yapar onun bizi taşımasını umarız. Bu kadar her şeyi yapabilecek bir sekiz numara bulmamızı o kadar zor görüyorum anlayacağın, zaten dünyada da pek örneği olan bir şey değil orta saha yükünü iki topçunun taşıyıp bunlardan birinin maestro olması.
Geçenlerde aynı sözcüklerle olmasa da tam olarak bu manaya gelecek bir mesaj yazmıştım. Herkes böyle birini tarifliyor ama sorsan, şudur diye bir örnek veremez çoğu; fiyatı ve TR ye gelip gelmeyeceğinden bağımsız olarak hem de...

- West Ham, Harry Maguire için teklif yaptı, kulüp ilk teklifi reddetti. -

-Fred, Galatasaray ile kişisel şartlarda anlaştı, kulüpler arasında uygun ve doğru fiyatla anlaşma yapılması bekleniyor.

- West Ham, Harry Maguire için teklif yaptı, kulüp ilk teklifi reddetti. -

-Fred, Galatasaray ile kişisel şartlarda anlaştı, kulüpler arasında uygun ve doğru fiyatla anlaşma yapılması bekleniyor.
Fred bence müspet, ha olmaz ise yine iyi bir isim alırız bence, Erden Timur güvence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt