Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene üstün olduğumuz takımlara geçen seneki diziliş devam edebilir ama Avrupa’da güçlü takımlara karşı 4-3-3 de düşünüyor olabilir hoca orta sahaya planlanan transferlere bakacak olursak.

Karakter anlamında söyledim onun dışında benzer olsalarda tıpa tıp aynı yanları var fakat tam bir takım oyuncusu bu lig için bu tarz oyuncular çok kıymetli ki Raşid daha fazla skor yapabilecek bir adam

Visca prime doneminde tek başına bir hücum gücuydu kariyerini Başakşehirde hiç etmesi çok tuhaf gercekten kimler 3 büyüklere gitti bir tek o gidemedi.. Farklı özellikleri var ama ben rasitsanin asla o yetenekte olduğunu düşünmüyorum..

En az 500 olması lazımdı yaw

Bence 300 bin bile çok fazla. Pandemi dönemi fenerbahcenin başlattığı garip bir Twitter Youtube savasi vardı. Özellikle Fenerbahçe resmi hesapları bot basmaktan kafayı sıyırmışlardı. Botbahçe olmuşlardı. Mesutun gelişi 500 bin beğeniyi öyle aldilar. O dönem bizde bot bastık 200-300 bin beğeniler hava da uçuştu. Sonra normale döndü. Şu anda Türkiye de 400 bin beğeni üzerine cıkılamaz. İmkansız. O yüzden 300 bin küsur begeni neredeyse en üst düzey.

erden timur varken içerden haber alabileceğini zanneden kendini kandırır.erden bey birine bisey diyecek,sonra o kişi size diyecek falan bırakın bunlari.dis basini bekleyin.zahayi duyardık,birileri bisey bilse.onu da ingilizler yazdi ilk 8 temmuzda

Bence 300 bin bile çok fazla. Pandemi dönemi fenerbahcenin başlattığı garip bir Twitter Youtube savasi vardı. Özellikle Fenerbahçe resmi hesapları bot basmaktan kafayı sıyırmışlardı. Botbahçe olmuşlardı. Mesutun gelişi 500 bin beğeniyi öyle aldilar. O dönem bizde bot bastık 200-300 bin beğeniler hava da uçuştu. Sonra normale döndü. Şu anda Türkiye de 400 bin beğeni üzerine cıkılamaz. İmkansız. O yüzden 300 bin küsur begeni neredeyse en üst düzey.
Kamil kılıçdaroğlu bile 1.2 milyonu bulduysa bulunur

Sports Digital geçenlerde baya mecazen değil, gerçek manada FB resmi tweet hesabından atar gibi tweet atıp sonra silmemiş miydi ya? Bunun hala nesini tartışıyorlardı anlamadım.

Ciddi bisey soracağım.paredes mi bize uyar? fred mi?

fred daha faydalı olur bence, özellikle oyuna katacağı tempo, cezasahası içine koşularıyla skora da katkı da bulunur. tabi boy mevzusu konuşuluyor, geçen sezonda konuşulmuştu. süper ligde pek sıkıntı yaşamayız belki ama Avrupa ‘da cezasız bırakmazlar bu mevzuyu

fred daha faydalı olur bence, özellikle oyuna katacağı tempo, cezasahası içine koşularıyla skora da katkı da bulunur. tabi boy mevzusu konuşuluyor, geçen sezonda konuşulmuştu. süper ligde pek sıkıntı yaşamayız belki ama Avrupa ‘da cezasız bırakmazlar bu mevzuyu
Sana göre paredesi mi fredi mi tercih ederdi hoca?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt