- 5 Şubat 2013
- 15.497
- 2.680
- 1.828
Bu soru 100 kez sorulsa 100’ünde de yanıtım Rashica olur.
futbolda 10 numara kalmadi zaten ne cok abarttilar bu 10 numara isini 433 oynariz fred - torreira - kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu soru 100 kez sorulsa 100’ünde de yanıtım Rashica olur.
Raşid= yeni visca
Şükür ki okan hoca bunu anladı gördü ,bizim bazı alık taraftar gibi düşünmüyor
Karakter anlamında söyledim onun dışında benzer olsalarda tıpa tıp aynı yanları var fakat tam bir takım oyuncusu bu lig için bu tarz oyuncular çok kıymetli ki Raşid daha fazla skor yapabilecek bir adamBence viscayla da pek alakası yok .
Karakter anlamında söyledim onun dışında benzer olsalarda tıpa tıp aynı yanları var fakat tam bir takım oyuncusu bu lig için bu tarz oyuncular çok kıymetli ki Raşid daha fazla skor yapabilecek bir adam
En az 500 olması lazımdı yaw
bence sambacıCiddi bisey soracağım.paredes mi bize uyar? fred mi?
Kamil kılıçdaroğlu bile 1.2 milyonu bulduysa bulunurBence 300 bin bile çok fazla. Pandemi dönemi fenerbahcenin başlattığı garip bir Twitter Youtube savasi vardı. Özellikle Fenerbahçe resmi hesapları bot basmaktan kafayı sıyırmışlardı. Botbahçe olmuşlardı. Mesutun gelişi 500 bin beğeniyi öyle aldilar. O dönem bizde bot bastık 200-300 bin beğeniler hava da uçuştu. Sonra normale döndü. Şu anda Türkiye de 400 bin beğeni üzerine cıkılamaz. İmkansız. O yüzden 300 bin küsur begeni neredeyse en üst düzey.
Fred.Ciddi bisey soracağım.paredes mi bize uyar? fred mi?
Ciddi bisey soracağım.paredes mi bize uyar? fred mi?
Peki okan hoca hangisini isterdi sizce?Fred.
Takımda Sergio Oliveira varken ve Kerem Demirbay gelecekken farklı özellikleri olan ve nadir bir profil olan Fred’e daha çok ihtiyacımız var.
Sana göre paredesi mi fredi mi tercih ederdi hoca?fred daha faydalı olur bence, özellikle oyuna katacağı tempo, cezasahası içine koşularıyla skora da katkı da bulunur. tabi boy mevzusu konuşuluyor, geçen sezonda konuşulmuştu. süper ligde pek sıkıntı yaşamayız belki ama Avrupa ‘da cezasız bırakmazlar bu mevzuyu
Bence Fred’i ister. Kendi oyun stiline de benziyorPeki okan hoca hangisini isterdi sizce?
Bence deBence Fred’i ister. Kendi oyun stiline de benziyor