Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
Bence Fred’i ister. Kendi oyun stiline de benziyor
Boyu da ayni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Fred’i ister. Kendi oyun stiline de benziyor
Sana göre paredesi mi fredi mi tercih ederdi hoca?
Renktaş saydığım isimlerden belki biraz Zaniolo dışında çalım atan, adam eksiltebilen bir tane bile adam yok. Bize o tarz kreatif bir oyuncu şart.Daha neyin 10 numarası düşünülüyor merak ediyorum, Mertens Zaniolo filan var doğrudan orda kullanabileceğimiz çok mu zor durumda kaldın Sergio orada kullanılır gelmesi gündemde olan Kerem Demirbay o mevkidde kullanılabilir ama Rashica bu takımda formayı alacağını, takımı ileri götüreceğini daha geçen sezon gösterdi
fred veya benzeri gelir gibi.paredes daha olmaz.manchester koşuşturması da boşuna degildiparedes’in gündeme gelmesinin yegane sebeplerinden biri maliyetinin uygun olabileceğiydi bence o an ki piyasaya göre.
ben hocanın fred’i daha fazla istediğini düşünüyorum ama yine de listenin en üstünde ki isim fred değil daha farklı bir oyuncuymuş gibi geliyor bana
10 no transferine göre şekillenecek bence 8 no transferiparedes’in gündeme gelmesinin yegane sebeplerinden biri maliyetinin uygun olabileceğiydi bence o an ki piyasaya göre.
ben hocanın fred’i daha fazla istediğini düşünüyorum ama yine de listenin en üstünde ki isim fred değil daha farklı bir oyuncuymuş gibi geliyor bana
Oda bot basti bütün seçim dönemiKamil kılıçdaroğlu bile 1.2 milyonu bulduysa bulunur
10 no transferine göre şekillenecek bence 8 no transferi
fred veya benzeri gelir gibi.paredes daha olmaz.manchester koşuşturması da boşuna degildi
Kesinlikle. kerem ve zaha’dan birini de o bölgede denemek isteyecektir öncelikle hoca antrenmanlarda. o süreçte belirleyici olacaktır transferde
Kerem den 10 no olmaz
bu elon muskı en sonunda biri şakşakiyelecek
çok kaşınıyor
manchestera gidince erden timur duyumcular ucakta şu var,bu var diye ortalıgı karıstırdı.yok jorginho yok prowse falan.kimsenin bişey bildiği yok,sallıyo bol bol herkes.İtalya’dan bi transfer bekliyorum ben ama bakalım, Manchester muhabbetinden önce bi İtalya mevzusu vardı, o medyaya düştükten sonra çat Manchester atıldı ortaya
Bı ara bu çocuğun adı geçiyordu sanki
![]()
Kacper Kozlowski - Oyuncu profili 25/26
Kacper Kozlowski, 22, Polonya ➤ Gaziantep FK, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 16 Eki 2003, Koszalin, Polonyawww.transfermarkt.com.tr