- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
Sneijder fener ağlama vardı bu da efsane olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilginc bir kafa yapin oldugu belli.iki güne gündem degişir farklı şeyler yazılmaya başlar sen de onların peşinden gidersin diye tahmin ediyorum
İspanyol gazeteci Rubén Uría:
"Galatasaray, Joao Felix için Atletico Madrid'e 10 milyon Euro kiralama bedeli + Joao Felix'in maaşının tamamını ödemeyi teklif edecek.
Fenerbahçe ise Joao Felix için 30 milyon Euro'ya ulaşan bonservis teklifi ve yıllık 9 milyon Euro maaş ödemeyi planlıyor.
Henüz resmi teklif yok."
kendisi suat serdar için yanıp tutuşuyordu
ne oldu şimdi))
öyle menajerle iş yapıp barış özbek vari adamı kerem üzerinden pazarlamayacaksın
vallah gözümden acayip düştü orhan uluca
zaten sports digitalede yayın yapması karakter turnusolu artık
kerem övete
erinçe ve buna taraftar artık tepki vermeli
Bu sekilde orta saha gecenki sezondan farkli olmaz bütün yük torreiranin olur. Bu sezon uzun diyoruz, 50+ mac olacak, o vakit her hafta rakip takimin gücüne göre yerli bir oyuncunu oynatirsin , gün gelir angelino yedek kalir, baska bir gün zani yedek kalir yada yabanci olan 8 numara. Gün gelir muslera bile yedek oturmasi gerekir.Muslera Günay gibi bir adam için yedek bırakılamaz. Defans hattı belli.
Muslera
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Angelino
Bunlardan birini kesmek istemezsin. Ortada Demirbay Sergio'nun işini görür. Ama Okan hoca 10 numarada yine Mertens'i tercih eder.
Torreira-Demirbay
Mertens olur
Ileri hat standardı da belli tabi.
Zani-Icardi-Zaha
Ligde maç maç, sırasıyla şu kadroya bir yerli ekleyeceğiz. Bir yabancı dinlenecek. Sakatlık ve ceza varsa zaten öyle olacak.
Muslera
Boey-Nelsson-Abdül-Angel
Torreira-Demirb.
Zani-Icardi-Zaha
Elindeki kadrodan standart bir şey çıkar. Ona göre ekleme yaparsın. Bende transfer politikamız mükemmel demiyorum. Yıllardır yerli oyuncu konusunda yetersiz kalıyoruz. Yerine yabancı alıp ligde ne yapacağız diye düşünüyoruz. Torreira ya daha fazla yardımcı olacak bir adam bulsak yine birini kesmek zorunda kalacağız.Bu sekilde orta saha gecenki sezondan farkli olmaz bütün yük torreiranin olur. Bu sezon uzun diyoruz, 50+ mac olacak, o vakit her hafta rakip takimin gücüne göre yerli bir oyuncunu oynatirsin , gün gelir angelino yedek kalir, baska bir gün zani yedek kalir yada yabanci olan 8 numara. Gün gelir muslera bile yedek oturmasi gerekir.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav hepsi bomboş adam zaten bunların ağababası pclion karakullukçunun hali ortada yalı koçun finosu gibi dolanıyor işte objektifim ayağınakendisi suat serdar için yanıp tutuşuyordu
ne oldu şimdi))
öyle menajerle iş yapıp barış özbek vari adamı kerem üzerinden pazarlamayacaksın
vallah gözümden acayip düştü orhan uluca
zaten sports digitalede yayın yapması karakter turnusolu artık
kerem övete
erinçe ve buna taraftar artık tepki vermeli
Zorunluluknamümkün
Şu anki Muslera ligde Günay ı tokatlamış.Bana da bu en mantiklisi geliyor. Bu Muslera'nin son senesi ve bize bir guzellik yapmasi gerekiyor. Atiyorum Fred veya Parades'i alip tum lug maclarinda oynatmamak cok sacma olur.
Gunay eski Muslera'nin tabiki yanindan gecemez ancak su anki Muslera eski Muslera degil.
Su anki Muslera Gunay'dan biraz iyi olsa bile orta sahadaki kazanacagimiz ekstra kuvvet bence net avantaj olacaktir.
Keremin defansif yönü nasıl ?Keremi alirsak ligde abdul, kerem×2 oynar. Tabi arada rotasyon da olur, bazi maclar kazim oynar demirbay yedekte kalir efsane 8 oynar falan. Fazla takmayin 3 yerliyi kafaya. Sonra tirlatirsiniz
Gunay daha iyi demedim zaten ancak yedigi gol sayisi ile karsilastirmamak lazim. Xg ye bakmak dogru olur.Şu anki Muslera ligde Günay ı tokatlamış.
Onda da iyiydi Muslera.Gunay daha iyi demedim zaten ancak yedigi gol sayisi ile karsilastirmamak lazim. Xg ye bakmak dogru olur.