Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay transferinin detayları (Ali Naci Küçük)

• 3.5 milyon euro bonservis
• 2.75 milyon euro yıllık maaş

The former Turkish international became the highest earner in Bayer Leverkusen's history after he was offered a massive €3.2 million contract. Hence, it comes as no shock that his net worth has crossed the €3 million mark this summer. With a sensational run of form in the past 20 months, Kerem's market value has sky-rocketed to an impressive €32 million.

Wtfoot.com

Brut 3.2 alıyormuş

Paredes İcardi de geldi, İtalya sevdasından vazgeçse keşke. Fred daha zor aslında Paredes transferinden ama futbolcuların tercihleri de önemli.

kadroyu koruyacaz dediler tüm kadro degisecek bu gidisle kerem, fred, zaha ve angelino ilk 11e monte edilirlerse

oliveira,mertens ve rashica ayrilabilir/olmayabilir

Şimdi videonun tamamını izledim de Orhan Uluca hiç iyi konuşmadı Demirbay ile ilgili. Konsantrasyon,devamlılık,fizik sorunları mevcut. Şimdi ben kim ne dedi çok fazla takılmam ama Orhan Uluca da yabana atılacak bir adam değil. Ben zaten Demirbay için muallaktaydım şimdi hiç gelmesin diyorum.

2013 kadrosu orta saha bazında bu kadrodan üstündü. Sneijder-Melo-Selcuk-hamit vs mertens-oliveira-torreira-x. Orta sahayı güçlü tutarsak o zaman işler değişir.

İcardi'nin geçen sezonki formunu yakalaması eylül ayını bulur. Bu iki aylık süreçte CL durumumuz netleşek ve lige başlayacağız. Bu durumda Bakambu ve Halil'den maksimum verim almamız gerekiyor.

2.75 ne yav Sneijder mi bu?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

O seviye maaş Fred yahut o düzeyde bir oyuncuya verilir orta saha için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt