Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.597
- 1.475
- 2.223
su boktan yerli kurali yuzunden verdigimiz su ucretlere bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

@Murat DurmazLemina’nın kronik sakatlığı kolpadan ibaretti, bizden sonra 3 senede sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı 10, bizde ise 15 maç kaçırmıştı.
Muhteşem 1 adamdı, taraftarla bütünleşse efsanemiz olabilecek bir yetenekti, içimde uktedir.
Drogba zaten başlı başına büyük bir yıldız renkdas ama yaş olarak 36 yaşında geldi.Sneijder i ayrı tutmak lazım 28 yaşında geldi.İcardi şuan dünyanın en iyi golcüleri den biri böyle bakmak lazım.O dönemki kadronun sıkıntısı çok yaşlı kadro olmamızdı.Eboue Riera Melo Selçuk Burak Hamit 29-30-31 yas grubundaydi teknik olarak yüksek bir takımdık ama atletik oyuncularımız yoktu.O kadroyu bu kadroyla bir tutmak için söylemiyorum sonuçta onlar bizim oyuncularımızdi.Bugun ki kadro da başarı getirebilecek bir kadro.Icardi de bir star ama isim olarak dünya futbolunda Wesley ve Drogba kadar olduğunu düşünmüyorum rtaş. Avrupa'da başarı şart
Olmasaydı clde çeyrek yapamazdık aslaHamit bizi ne soymuştu be.
Bu mühim bir tespit. Ne idüğü belirsiz heriflerin böyle mühim fotoğraflara dahil olması saçma. Erden bey dahi çıkmadı rol çalmamak için. Saçma sapan işler.
Filden büyük fil avcısı var yeğenim. Senin de bilmediğin şeyler vardır belkibu scoifeld kapı mı kastediyo ucak bilgisini mi?kapsa bişey bilmez o konuda
düsüste oldugu asikar piyasa degerinden de belliVideolarinda kotu topcu olarak gozuken kim var ki?
Leverkusen 30 kusure aldigi adami 3e 4e veriyosa buyuk dusustedir ki oyle deniyor zaten izleyenler tarafindan
Gitti rtstorreira gittimi? biyerde okudum, umarim tekrar sampiyon olurlar, galatasaray herzaman kalbimde olacak falan, sacma bi yerde okudum, yalandir diye düsünüyorum.