Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay'a 2,75 maaş vereceğime daha kaliteli bir orta saha almayı tercih ederim 3.5 milyon euro maaşla, kaleye Batuhan bile geçse orta saha hattın iyi olduktan sonra sıkıntı olmaz.

Lemina’nın kronik sakatlığı kolpadan ibaretti, bizden sonra 3 senede sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı 10, bizde ise 15 maç kaçırmıştı.

Muhteşem 1 adamdı, taraftarla bütünleşse efsanemiz olabilecek bir yetenekti, içimde uktedir.

Icardi de bir star ama isim olarak dünya futbolunda Wesley ve Drogba kadar olduğunu düşünmüyorum rtaş. Avrupa'da başarı şart
Drogba zaten başlı başına büyük bir yıldız renkdas ama yaş olarak 36 yaşında geldi.Sneijder i ayrı tutmak lazım 28 yaşında geldi.İcardi şuan dünyanın en iyi golcüleri den biri böyle bakmak lazım.O dönemki kadronun sıkıntısı çok yaşlı kadro olmamızdı.Eboue Riera Melo Selçuk Burak Hamit 29-30-31 yas grubundaydi teknik olarak yüksek bir takımdık ama atletik oyuncularımız yoktu.O kadroyu bu kadroyla bir tutmak için söylemiyorum sonuçta onlar bizim oyuncularımızdi.Bugun ki kadro da başarı getirebilecek bir kadro.

Son 10 yılda 3 defa maliyetli kadro dönüşümü yaşadık.

2011-2013

Muslera
Eboue
Dany
Semih
Riera
Melo
Selçuk
Hamit
Sneijder
Burak
Drogba

Yedekler: Ufuk, Sabri, Gökhan, Hakan,Yekta, Emre, Amrabat, Engin, Elmander, Umut

2017-2018

Muslera
Mariano
Denayer
Serdar
Nagatomo
Fernando
Ndiaye (Donk)
Rodrigues
Belhanda
Feghouli
Gomis

Yedekler: Carrasco, Maicon, Koray, Hakan, Selçuk, Tolga,Yasin,Sinan, Eren

2022-2023 ve bu yaz

Muslera
Boey
Nelsson
Abdulkerim
Angelino
Torreira
Oliveira
Kerem
Zaniolo
Zaha
İcardi

Yedekler: Günay, Dubois, Kazımcan, Kaan, Emin, Demirbay, Berkan, Yunus(Rashica), Barış, Bakambu, Halil

Kadro kalitesi olarak 2012-2013 döneminden Sneijder’i çıkartırsak onunla yarışır diyebiliriz ama Sneijder’i o dönem 28 yaşında hemde getirmek çok büyük bir olaydı.

Dünyanın en iyi 2-3 ofansif orta sahasından biriydi. Burak, Selçuk,Melo ve o dönem ki Muslera’yı da performans olarak yakalamak çok güç. Bir tek İcardi o ayarda şu an.

Bu takım başarılı olacaksa daha fazla sayıda üst düzey ama o kadronun kişisel tavanından uzak 10-11 oyuncusunun uyumu sayesinde olacak.

torreira gittimi? biyerde okudum, umarim tekrar sampiyon olurlar, galatasaray herzaman kalbimde olacak falan, sacma bi yerde okudum, yalandir diye düsünüyorum.

bu scoifeld kapı mı kastediyo ucak bilgisini mi?kapsa bişey bilmez o konuda

Videolarinda kotu topcu olarak gozuken kim var ki?

Leverkusen 30 kusure aldigi adami 3e 4e veriyosa buyuk dusustedir ki oyle deniyor zaten izleyenler tarafindan
düsüste oldugu asikar piyasa degerinden de belli

ama gecen bir renktas "yeni hocayla sistem ve rolü degisti" vs biseyler yazmisti, ondan dolayi da olabilir

ben tanimiyorum oyuncuyu pek iyi ama secimi yapacak kisiler buna dikkat etmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt