Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Filden büyük fil avcısı var yeğenim. Senin de bilmediğin şeyler vardır belki :)
benim erden timurla telepatik bagım var gibi abi,fatih hocadan sonra ilk kez biriyle duygusal baglantım var.ama öyle ruyada görmek falan değil,böyle erden timurun dediklerine hep dikkat ediyorum,sonra söyledikleri cıkıyor.onunla ilgili hissettiklerim cıkıyor

teknik kalite olarak bence de kerem daha iyi

böyle var dedirtecek işler de yapar

biraz 10 numaradan gelmesiyle alakalı

Hem fikiriz, Almanya dan Türk 6/8/10 no üst düzey topcu cikiyor. Adamlar sistemi kurmus, Almanyanin neresine git her yerde futbol takimi/egitimi var ve cok önem veriyolar. 5 yas ittibaren basliyor disiplin, idmanlar futbol dersi inanilmaz. Ben 5 yasinda kücük bi kulüb de basladim 16/17 yasina kadar oynadim. Teknik direktör olsun bütün staff futbolu inanilmaz derece biliyorlar ögretiyorlar cocuklari ona göre egitiyorlar. Almanya da 16/17 yasinda ki cocuk Tr‘de ayni yasda olanlardan her konuda cok daha ilerde. Takdir etmek lazim. Insallah bu konularda illerde daha iyi oluruz. Cok calismak lazim.

Mesut Özil
Ilkay Gündogan
Emre Can
Kerem Demirbay
Hakan Calhanoglu
Nuri Sahin
Salih Özcan
Yildiray Bastürk
Hamit Altintop

Suan aklima gelenler

Bugüne kadar en verimli gurbetci futbolcu kimdi sizce?

Ümit Karan demek isterdim ama emin degilim

torreira gittimi? biyerde okudum, umarim tekrar sampiyon olurlar, galatasaray herzaman kalbimde olacak falan, sacma bi yerde okudum, yalandir diye düsünüyorum.
Daha dün instagram'da icardi'nin gelişini kutluyordu kral daha fazla böyle anlar için bilmem ne yazmıştı bir yere gittiği yok yalan

2019daki törenden ötürü,yarın ki törene karsı önyargılı insanlar haklı olarak.ama o zaman hersey kötü gittiginden şimdi de kötü gidecek diye bişey yok.

kaldıki pandemi olmasa falcaonun sakatlıklarına ragmen sampiyonduk 2020 de.bana göre tabi bi stoper hamlesi lazımdı o zaman devre arası ,donkla olmazdı.

Oliveira/Demirbay ikisi de 30 yasinda, kariyerlerine bakarsak Demirbay net daha iyi 8 no. Demirbay senelerdir bundesliga takimlarda ilk 11 oyuncusu, Sergio kariyerinde cogu zaman yedek sonradan oyuna giren, porto, roma vs tutunamadi

Demirbay - kariyer toplam 401 mac

67 gol 77 asist = toplam 144 skor katkisi

Her 2,78. mac skor katkisi

Oliveira - kariyer toplam 480 mac

78 gol 42 asist = toplam 120 skor katkisi

Her 4. mac skor katkisi
yalniz oliveira da baya gol atmis, pres falan yapmayi becerse mertens yerine 10 numarada denenebilir.

oliveira, mertens olmayinca sanki daha iyi oynuyor ileri dogru

Lemina’nın kronik sakatlığı kolpadan ibaretti, bizden sonra 3 senede sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı 10, bizde ise 15 maç kaçırmıştı.

Muhteşem 1 adamdı, taraftarla bütünleşse efsanemiz olabilecek bir yetenekti, içimde uktedir.

1690620138684.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt