Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.781
- 29.189
- 2.993
geri zekalı herif. şu kadroya koşa koşa gelmesi lazımdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
portekizimi diyosunGitti rts
benim erden timurla telepatik bagım var gibi abi,fatih hocadan sonra ilk kez biriyle duygusal baglantım var.ama öyle ruyada görmek falan değil,böyle erden timurun dediklerine hep dikkat ediyorum,sonra söyledikleri cıkıyor.onunla ilgili hissettiklerim cıkıyorFilden büyük fil avcısı var yeğenim. Senin de bilmediğin şeyler vardır belki![]()
teknik kalite olarak bence de kerem daha iyi
böyle var dedirtecek işler de yapar
biraz 10 numaradan gelmesiyle alakalı
Daha dün instagram'da icardi'nin gelişini kutluyordu kral daha fazla böyle anlar için bilmem ne yazmıştı bir yere gittiği yok yalantorreira gittimi? biyerde okudum, umarim tekrar sampiyon olurlar, galatasaray herzaman kalbimde olacak falan, sacma bi yerde okudum, yalandir diye düsünüyorum.
Havalimanı Aydınlatma PlatformuHAP ne?
Hüsnü Ayabakan PlatformuHAP ne?
hevin de bruyneHAP ne?
yalniz oliveira da baya gol atmis, pres falan yapmayi becerse mertens yerine 10 numarada denenebilir.Oliveira/Demirbay ikisi de 30 yasinda, kariyerlerine bakarsak Demirbay net daha iyi 8 no. Demirbay senelerdir bundesliga takimlarda ilk 11 oyuncusu, Sergio kariyerinde cogu zaman yedek sonradan oyuna giren, porto, roma vs tutunamadi
Demirbay - kariyer toplam 401 mac
67 gol 77 asist = toplam 144 skor katkisi
Her 2,78. mac skor katkisi
Oliveira - kariyer toplam 480 mac
78 gol 42 asist = toplam 120 skor katkisi
Her 4. mac skor katkisi
ucak bilgisi verecek o zamanHavalimanı Aydınlatma Platformu
Lemina’nın kronik sakatlığı kolpadan ibaretti, bizden sonra 3 senede sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı 10, bizde ise 15 maç kaçırmıştı.
Muhteşem 1 adamdı, taraftarla bütünleşse efsanemiz olabilecek bir yetenekti, içimde uktedir.
Davala?Bugüne kadar en verimli gurbetci futbolcu kimdi sizce?
Ümit Karan demek isterdim ama emin degilim
Bu platforma isteyen girebiliyor mu?Hüsnü Ayabakan Platformu
gözü kapali gelir istesek.Cengize de mi girsek takimda 25 tane sag kanat oyuncusu olmasina ragmen