Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.062
- 21.019
- 1.848
Cengize de mi girsek takimda 25 tane sag kanat oyuncusu olmasina ragmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengize de mi girsek takimda 25 tane sag kanat oyuncusu olmasina ragmen
Ümit Davala olabilir.Bugüne kadar en verimli gurbetci futbolcu kimdi sizce?
Ümit Karan demek isterdim ama emin degilim
tadi damagimizda kalanlardan 1 kadro kurulusa: keita, lemina ilk siralara yazilirBu keratayı da çok severdim ben. Paso sakatlanmasa çok iyi topçuydu
yuksek bonservis ve peşin istiyolar.ondan fb işi şu an olmadıCengize de mi girsek takimda 25 tane sag kanat oyuncusu olmasina ragmen
Mavi Kart için en dogru isim olabilir öyle Emre Can fln mümkün degildi zaten. Cok güzel olur gelirse![]()
Cok yanlis olur Ben inanmiyorumSosyal medyada Sergio Ramos diyorlar
Sosyal medyada Sergio Ramos diyorlar
palavra tabikiSosyal medyada Sergio Ramos diyorlar
Nelsonu mu sattıkSosyal medyada Sergio Ramos diyorlar
Deutschland vatandasiyim rdasMavi kart dedin randevu almam lazim, mavi kart cikarmak icin. Tembellikden daha yapmadim. Cifte vatandaslik Almanya izin verecekmis diye kanun cikacakmis, ciksa da cifte vatandas olalim. Alman mi yoksa Türk vatandasi misin?
Cok yanlis olur Ben inanmiyorum
A Spor'da da dediler dün gece Ramos gibi bir oyuncu lazım 1 sezonluguna diye. Serkan Korkmaz falan.Uzak duralim
Mevcut defansa bir stoper lazim diye görüş belirtiliyor spor programlarında
Nelsson'un gitmesi durumunda alınacak isim Merih Demiral olur. Boş beleş işlerin peşinde koşacağımızı sanmam.Sosyal medyada Sergio Ramos diyorlar
Fred için 10-15 arası beklentisi varmış Manu’nun Corriere Dello Sport’a göre
Mevcut kadro icin konuşuluyor. CL faktörü yüzündenNelsson'un gitmesi durumunda alınacak isim Merih Demiral olur. Boş beleş işlerin peşinde koşacağımızı sanmam.