Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fabrikadan ziyade senin 10 yıl beklemen gerekmiyor futbolcu işinde.
Fb Kim'i aldı süsledi püsledi sonra gelip serbest kalma bedelini yatırıp aldılar.
Marcao 4m a aldın 12-13m a sattın.
Bir sürü oyuncu var hatta genelde oyuncuyu bonservisi ile alıp hiçbir bonservis geliri olmadan gönderiyorsun. Hemen akla gelen Cicaldao Luyindama. Sattığımız 1~2 oyuncu ile bu devran dönmez. Çünkü çok ciddi zararlar açıklıyorsun 10 yıl falan bekleyemezsin. Zaten bankalar birliği ile anlaşma olmasaydı kulüpler hiçbiri maaş bile ödeyemezdi

Boş yapmayın

==>

Bu adamı severdim ama tüm analizlerinde fener yanlılığı mevcut.

Geçen sene en az 500 milyon lira zarar edeceğimizi eylül başında yazmıştım, kurla daha da arttı, Avrupasız her sezon bunu yaşarsın.
Bahsedilen sponsor geliri sağlanırsa(50 milyon euro yıllık).Avrupa gelirine bile ihtiyacımız kalmayabilir gibi,maaşları sponsor geliri ile karşılamak lazım.

Bu adamı severdim ama tüm analizlerinde fener yanlılığı mevcut.

Geçen sene en az 500 milyon lira zarar edeceğimizi eylül başında yazmıştım, kurla daha da arttı, Avrupasız her sezon bunu yaşarsın.
Bu sene kesinlikle şampiyonlar ligine kalmalıyız. Bununla beraber 1 oyuncu 20 üstüne giderse kulup rahatlar

Yarın toplu imza töreni varsa ya 8 bugün açıklanır ya da 1 hafta daha gelişme yaşanmaz

Bahsedilen sponsor geliri sağlanırsa(50 milyon euro yıllık).Avrupa gelirine bile ihtiyacımız kalmayabilir gibi,maaşları sponsor geliri ile karşılamak lazım.

ŞL olursa bu seneki gelir 4 milyar TL civarına yaklaşacak ama mevzu süreklilik, Avrupa olmadığı an eksi yazarsın.

Kurun 1 ayda %50 arttığı ortamda da kar etmek kolay değil.

Satış yapmamız lazım o net ama bu sene öyle bir ihtiyacımız olmayacak, sponsorlarlar üzerinden satış kadar para soktuk.

kombineliler de dahilmiş yarınki törene
o yüzden 20 bin fln bilet anca çıkmıştır ondan tükendi diyorlar demek ki
kombinelilerin yarısı gelmez zaten
35-40 bin kişi falan olur yarın tahminim

Neyse beyler ben kaçar gideyim biraz uyuyayım. Malum 10 saat gerideyim Türkiye'den. Icardi'li günlerde görüşmek dileğiyle...

İyi haftasonları dilerim renktaşlarım, formanın arkasına İcardi yazdırırım diye düşünürken Zaha da gelince şundan oldu bana, büyük ikilemdeyim.

20230729_124434.webp

Hadi 50 olmasin ama bu sene 30 sponsor, 30 Avrupa, 30 kombine, 10 yayin geliri olsa 100 milyon yapar. Diger gelirleri bilmiyorum ama bu sartlarda hala zarar edeceksek dukkani kapatalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt