Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.178
- 1.042
- 1.143
O zaman zor iş Glazergillerden ucuza almak. Taksit de yapmazlar bize.1 sene sözleşmesi var,kiralık olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman zor iş Glazergillerden ucuza almak. Taksit de yapmazlar bize.1 sene sözleşmesi var,kiralık olmaz
Bir sürü oyuncu var hatta genelde oyuncuyu bonservisi ile alıp hiçbir bonservis geliri olmadan gönderiyorsun. Hemen akla gelen Cicaldao Luyindama. Sattığımız 1~2 oyuncu ile bu devran dönmez. Çünkü çok ciddi zararlar açıklıyorsun 10 yıl falan bekleyemezsin. Zaten bankalar birliği ile anlaşma olmasaydı kulüpler hiçbiri maaş bile ödeyemezdifabrikadan ziyade senin 10 yıl beklemen gerekmiyor futbolcu işinde.
Fb Kim'i aldı süsledi püsledi sonra gelip serbest kalma bedelini yatırıp aldılar.
Marcao 4m a aldın 12-13m a sattın.
Bahsedilen sponsor geliri sağlanırsa(50 milyon euro yıllık).Avrupa gelirine bile ihtiyacımız kalmayabilir gibi,maaşları sponsor geliri ile karşılamak lazım.Bu adamı severdim ama tüm analizlerinde fener yanlılığı mevcut.
Geçen sene en az 500 milyon lira zarar edeceğimizi eylül başında yazmıştım, kurla daha da arttı, Avrupasız her sezon bunu yaşarsın.
Ismail kartalın oğlanı şutlayıp jesusun torunu getirsin yerine. Sonraki sene tam tersini yapsın yine. Ali koç olmak bunu gerektirir
Bu sene kesinlikle şampiyonlar ligine kalmalıyız. Bununla beraber 1 oyuncu 20 üstüne giderse kulup rahatlarBu adamı severdim ama tüm analizlerinde fener yanlılığı mevcut.
Geçen sene en az 500 milyon lira zarar edeceğimizi eylül başında yazmıştım, kurla daha da arttı, Avrupasız her sezon bunu yaşarsın.
Bahsedilen sponsor geliri sağlanırsa(50 milyon euro yıllık).Avrupa gelirine bile ihtiyacımız kalmayabilir gibi,maaşları sponsor geliri ile karşılamak lazım.