Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence kerem ve günaydan sonra istop ederiz. clye kaldığımızda allahın izniynen, o zmn transferin son günlerinde bomb kovalarız
Orta saha alıcaz reis

Sonrası oyuncu satışı ve Morutan’ın durumuna bağlı tek transfer ve belki yerliler olur son günlerde

3 yerli işi sıkıntılı.Abdül kesin Kerem aktürk bile kesin değil Zaha nın yerinde oynuyor.Kerem demirbay- Sergio değişimi belki bi parça rahatlatır ama sıkıntılı iş.Günay- Muslera değişiminin olacağını sanmıyorum.
3 yerli banko bulmalıyız Okan hoca zırt pırt kadroyla oynamaz istikrarı sever

Orta saha alıcaz reis

Sonrası oyuncu satışı ve Morutan’ın durumuna bağlı tek transfer ve belki yerliler olur son günlerde

fazla o.s olmuyo mu
sergio yedek olcek, mertens yedek, toreira ve yeni adam ve kerem d. kerem a da var, o da ortada oynayabilir. ya da zaha. bence adam satmazsak oraya adam alınması fazla kaçabilir

Kerem'e 1.5 üstü maaş kesinlikle ve kesinlikle verilmemeli. İşine gelmiyorsa da gelmesin. Sergio ikamesi olacak adama Sergio kadar maaş verilmez. Fred'e 8-10 bonservis de keza, verilmemeli. Hala 30'undaki adamlara bonservis saçacak kadar zengin bir kulüp değiliz. Zaha yüksek maaşla geldi ama en azından bonservisi yoktu. Icardi ise bambaşka bir boyut, Hagi'nin yaptığı gibi koca bir nesli Galatasaraylı yapabilecek, gönül bağımız olan özel bir transferdi. Fred denen herife o bonservisler katiyyen verilmemeli. CL işi hala garanti değil, hatırlatalım.

fazla o.s olmuyo mu
sergio yedek olcek, mertens yedek, toreira ve yeni adam ve kerem d. kerem a da var, o da ortada oynayabilir. ya da zaha. bence adam satmazsak oraya adam alınması fazla kaçabilir
Alırız ve Sergio ayrılabilir kanısındayım ben.

Dubois ile Midstjö de gider.

Yıllardır süren iki geyik var;
1) Böyle giderse batarız, batarlar vs.
Bu kadar insanın desteklediği bir yapı batmaz anca kötü zamanlar geçirir, ki bize özel bir şey de değil rangers küme düştü rangers şu an eski rangers.
2) Böyle giderse ligin Bayern’i oluruz; bu da gerçekçi değil bence. Hegomanyalar kurulur ama dağılır, kimi 5 sene sürer kimi 10 sene. Bayern ya da şu anki PSG ninni gibi bir ekonomik fark oluşması bizim ligimizde mümkün değil araplar müdahil olmadıkça.
Yani uzun lafın kısası keyfini çıkartalım bu günlerin.
Dursun başkanla, Erden Timur’un altı dolu bir ekonomik modelle mi gittiğini zaman gösterecek.
Ben takımımı düşündüğümde mutlu oluyorum, yüzüm gülüyor. Bence bu yeterli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı sınırının aynı kalacağı açıklandığı zaman burda sevinenler vardı. Fener bu kadar yabancı alıyor ahahhaa diye. O zaman da yazmıştım bize engel olsun diye kural degismedi . Sınırsız veya 9+2 olsa ne rahattik şimdi. Her şeyi geçtim bizim gibi takımın taraftarının kime yaradığını dikkate almadan yabancı sınırının mümkünse kalkması yada düşmesini istemesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt